2020. április 28.
Horvátország legszebb tengerparti nyaralói

A közép-európai ország, Horvátország hosszú és festői tengerparttal büszkélkedhet az Adriai-tenger mentén. Ez az európaiak egyik legfontosabb pontja a tengerparti üdülésre, és sok turista a világ minden tájáról ide jön felfedezni Horvátország partvidékének vonzerejét.

[wp_ad_camp_1]

Ennek eredményeként Horvátországban rengeteg fantasztikus tengerparti üdülőhely közül lehet választani. Ezek hozzáférést kínál az Adriai-tengerhez, kiváló felszereltséget, és lélegzetelállító kilátást is biztosítanak. A Hotel Bellevue mindössze pár percre helyezkedik el Dubrovnik középkori városfalától. A szálloda egy sziklán helyezkedik el, ahonnan kilátás nyílik az Adriai-tengerre. Számos szoba saját üveg erkéllyel rendelkezik, kilátással a vízre. Van egy privát strand, csak a vendégek számára, valamint fűtött fedett medence, gőzfürdő, pezsgőfürdő és szauna. Élvezheti a friss tenger gyümölcseit, vagy finom ételeket kóstolhat a szállodában található két étterem egyikében. A Selce faluban található Amabilis luxus szálloda egy karcsú és kortárs szerkezet, kilátással az Adriai-tengerre. A szoba itt elegáns és modern, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a síkképernyős televízió, vezeték nélküli internet, és akár olyan extrákkal, mint a teraszok vagy a tengerre néző erkélyek.

A szálloda a Muzej Grada Crikvenice mellett található, és a látogatók kerékpározhatnak vagy taxival is elmehetnek a közeli Crikvenica tengerpartra. Az elegáns mediterrán stílusú vendéglők padlótól a mennyezetig érő üveggel büszkélkedhetnek, hogy kihasználhassa a látványos kilátást. Élvezheti fantasztikus a lehetőségeket is, mint például a bárokat, a fitneszlétesítményt és a látványos gyógyfürdőt. A Hotel Excelsior egy 1913-ból származó kastélyban található. Az Adriai-tengerre és a dubrovniki óvárosra néző szálloda kiváló módja annak, hogy visszamenjen az időben.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs