2020. június 19.
Honlapkészítés Miskolcon és országosan

A honlapkészítés minden cég számára alapvetés kell legyen 2020-ra. Nincs kérdés, nincs kifogás, nincs semmilyen különvéleménynek helye. Az online világban eltöltött évtizedem alatt számtalan cégvezetővel „vitáztam” az online marketing létjogosultságáról, vagy egy weboldal szükségességéről.

[wp_ad_camp_1]

Maradjunk annyiban, legtöbbször én nyertem, bár ezért semmiféle díjat nem zsebelhettem be. Viszont felkeltettem olyan emberekben az érdeklődést, akik nem részei az internetes társadalomnak. Olyan emberek kezdtek el maguktól kérdéseket feltenni, akik addig szóba se hozták a témát. Na igen, a magot el kell ültetni, hogy ezzel a bibliai hasonlattal éljek. Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy ha a világ változik, valamilyen szinten nekünk is változni kell.

Félreértés ne essék! Nem az identitásunkat, elveinket, hitünket kell feladni. De ha már nem szekérrel közlekedünk az utcákon, ne keressünk magunknak lovat elé! Ha már hanyatlóban a nyomtatott média marketingereje, ne abban keressük a megváltást!

Az internet korát éljük és egy jól felépített céges weboldal adott esetben vállán viheti a vállalkozásunkat. Időt takarít meg azzal, hogy nem nekünk kell informálni egyesével az ügyfeleket, hanem informálódnak a weboldalunk tartalmából kiindulva. Pénzt takarítunk meg azzal, hogy nem költünk szórólapokra, fényreklámokra, újsághirdetésekre, mert a kész weboldalunkon naponta tucatnyi, vagy éppen több ezer ember láthatja a vállalkozásunkat. Stressztől szabadít meg, ami abból adódik, hogy folyamatosan törjük a fejünket, hogyan szólíthatjuk meg az ügyfeleket, hogyan találnak ránk a konkurencia között.

Ha van egy jól felépített weboldalad, és nem sajnálod a pénzt az optimalizálására sem, akkor hátradőlhetsz a fotelban és várhatod a bejövő hívásokat. Onnantól megváltozik az üzleti életed, megváltozik az anyagi helyzeted.

A weboldal készítés tehát nem egy szükséges rossz, hanem egy olyan befektetés, ami minimális anyagi ráfordítást igényel, de hosszabb távon hatalmas megtérüléssel jár. Ilyen céges weboldalakat készít az expressz-weboldalkeszites.hu.

A honlapkészítés még csak az első lépés, de ha ezt megtetted, akkor jó úton jársz. Optimalizáld a weboldalad, hogy a felhasználók számára is megtalálható legyen a Google találati listájában! Keresd meg a megfelelő tárhelyszolgáltatódat és azt, aki a weboldalad üzemelteti majd. Keress egy jó szövegírót, aki úgy tölti fel releváns tartalommal a honlapod, ahogy a „nagy testvér” szereti.

Az expressz-weboldalkeszites.hu oldalain minden fenti szolgáltatásról találsz információt. Győződj meg róla személyesen vagy egy telefonbeszélgetés során, hogy jó kezedben lesz a weboldalad és annak üzemeltetése. Keress minket bátran a megadott elérhetőségeken!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs