2021. május 30.
Hol szállhat meg Cartagenában?

Cartagena városa az a hely, ahová el lehet látogatni a történelem érdekében, amelyet rengeteg lendületes és csodás helyen tapasztalhat meg. A spanyol gyarmati korszakban Cartagena de Indias néven ismert karibi várost 1533-ban alapították – amit minden bizonnyal érezhet, amikor felfedezi történelmi központjának utcáit, plázáit és évszázados épületeit.

[wp_ad_camp_1]

A Centro kerület Cartagena történelmi fallal körülvett városa és központja. Itt van az a hely, ahol felfedezheti a város történelmét, számos sávjával és műemlékével.  Kezdetnek itt van az 500 éves Iglesia de San Pedro Claver, a színes Catedral de Santa Catalina de Alejandría 1577-ből származó épülete, és a gyönyörű barokk épület, amely egykor az inkvizíció palotája volt. Csatlakozhat a szórakozáshoz olyan nyüzsgő tereken is, mint a Plaza Santo Domingo, amelyet teraszos éttermek tesznek teljessé, megtalálható még a szórakoztató Botero-szobor stb.  Az éjszakai élet ezen a területen remek, sok bár későig nyitva tart – például az El Baron koktélszalonja. A Centro-ban való tartózkodás többnyire azt jelenti, hogy gyönyörű, régi épületekben tartózkodunk. Ez egészen a 17. századi építményekben található elegáns szállodáktól kezdve az udvari medencékkel ellátott villák kínálatáig terjed, a csúcskategóriától a meglepően megfizethetőig.

Bastión Luxury Hotel – A Bastión Luxury Hotel a legjobb luxust kínálja. A gyönyörű, régi gyarmati kastélyban található, modern szálloda a történelmi városközpontban tetőtéri medencével és exkluzív szoláriummal várja a napsütést. És nem ez az egyetlen vonzereje ennek az elbűvölő 5 csillagos szállodának. A gyarmati korszakra emlékeztető eleganciával rendelkező luxusszobák és lakosztályok king méretű kétszemélyes ággyal és ingyenes Loto del Sur piperecikkekkel rendelkeznek. Ha szüksége van egy kis kényeztetésre, a pazar fürdő kényeztető aromaterápiás kezeléseket kínál fiatalító természetes növényi kivonatokkal.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs