2021. június 01.
Hol szállhat meg Cancunban?

Cancun az egész világon ismert, és a tengerparti mexikói város hírnevét a jó időnek és a buliknak köszönheti. Ennek megfelelően rengeteg lehetőséget fog találni arra, hogy késő estig bulizzon Cancunban. De nem csak erről van itt szó.

[wp_ad_camp_1]

Mivel a 18. század óta szerepel a térképen Maya eredetnevével, Cancun csak az 1970-es években lendült fel igazán. A mexikói kormány finanszírozta ennek a hihetetlen üdülővárosnak az első szállodáit – és akkor még csak három ember élt a környéken, akik egy kókuszültetvény gondozói voltak. A Zona Hotelerát most alkotó terület, bizonytalan alakjával egyértelműen a paradicsom tökéletes helyének tűnt. Tehát nem biztos, hogy gyarmati építészettel büszkélkedhet más mexikói városokhoz képest, de Cancunnak megvannak a maga értékei. Mexikó maja múltjának felfedezéséhez minden utazás kezdetének tekintik az olyan romokat, mint az El Meco és a Yamil Lu’um, hogy felkeltse az étvágyat a további felfedezések iránt. Cancun a búvárkodásról és a sznorkelezésről is híres.

Royal UNO – All-inclusive 5 csillagos üdülőhely, lélegzetelállító kilátással és saját karibi tengerparttal a Karib-tenger partján. A Royal UNO valószínűleg a város egyik legkiválóbb szállodája. Prémium felszereltséggel és szolgáltatásokkal, például szabadtéri medencékkel, PADI tanúsítvánnyal rendelkező vízi sportközpontokkal, valamint ingyenes vitorlázással és kajakozással a Nichupté lagúnán, ez a pazar üdülőhely minden, amire szüksége van egy varázslatos vakációhoz. Eredeti műalkotásokkal és mahagóni bútorokkal díszített szobák saját fürdőszobával és saját erkéllyel rendelkeznek. Emporio Cancun – Ez a stílusos, 4 csillagos szálloda egy privát strandon helyezkedik el, egyik oldalán a hipnotikus Karib-térség, a másikon pedig a látványos Nichupté-lagúna található.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs