2020. október 12.
Hol érdemes megszállni Kanadában?

Oroszország után Kanada a legnagyobb nemzet a világon. Hatalmas tájon hófödte hegyek, távoli szigetek, buja zöld völgyek és lélegzetelállítóan gyönyörű partok találhatók. Kanadában valaha a vasutak domináltak, és az egész országban számos nagyszerű szállodát a vasúttársaságok hozták létre vasúti utazóik befogadására.

[wp_ad_camp_1]

Sok ilyen kanadai szálloda büszkélkedhet hagyományos kastély stílusával, amely a francia építészet inspirációjából merít, de rengeteg art deco és posztmodern hotel is található itt. Lépjen vissza az 1920-as évekbe, és tartózkodjon a Prince of Wales szállodában. A Waterton-tó partján található Prince of Wales Hotel fantasztikus módja annak, hogy festői környezetben pihenjen. A látványos kilátások nagy vonzerőt jelentenek, és számos szobából és étteremből megcsodálhatja a Waterton Lakes Nemzeti Park kék vizét és lenyűgöző csúcsait. A túrázás és a síelés a két legnépszerűbb és szezonális szabadtéri tevékenység a szálloda vendégei számára. Ha látogatást tervez a Fogo-szigetre, közvetlenül Newfoundland partjainál, akkor irány a Fogo Island Inn.

A Fogo Island Inn a partmenti masszív, szaggatott sziklák tetején található, és modern szállást kínál ultramodern berendezéssel. A pompás belső tér éles ellentétben áll a környezettel, és az Atlanti-óceánra nyíló kilátás páratlan. A Fogo Island Inn szolgáltatásai közé tartozik a művészeti galéria, a gyógyfürdő, a mozi és egy előkelő étterem, boltíves mennyezettel, amelyek 15 méter magasak. Whistler a világ egyik legszebb síterepeként ismert, és a világ minden sarkából érkező utazók a táj, valamint a kikapcsolódási lehetőségek miatt érkeznek ide. A Fairmont Chateau Whistler Resort a Blackcomb-hegy tövében fekszik, és egy alpesi kastélyhoz hasonlít. Télen közvetlenül az üdülőhely ajtaja felé lehet síelni. Luxus kényelem és létesítmények állnak a vendégek rendelkezésére, beleértve a világszínvonalú golfpályát.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs