2020. november 10.
Hol érdemes megszállni Dalatban?

Dalat az 1900-as évek elején az uralkodó franciák gyarmati visszavonuló helyeként kezdte meg az életét – és láthatja, miért. Az ország Közép-Felföld területén található, és nemcsak hűvösebb, mint a trópusi alföld, de abszolút lélegzetelállító is. A hegyekre néző kilátások, a kávéfarmok és a kristálytiszta tavak megszokottak itt.

[wp_ad_camp_1]

Himalaya Phoenix Dalat Hotel: A városközponttól kissé távolabb található, ez a tökéletes választás azok számára, akik szeretnének valami csendes szállást, de mégis a környék nevezetességei közelében akarnak maradni. Ide tartozik Bao Dai nyári palotája és a Lam Ty Ni Pagoda. A Himalaya Phoenix Dalat Hotel csak pár éves, és még mindig nagyon új belül, ami azt jelenti, hogy minden szép és csiszolt maradt. A szobák fapadlóval, fehérre meszelt falakkal és nagy, kényelmes ágyakkal biztosítják az éjszakai alvást; – saját fürdőszobával is rendelkeznek. A személyzet befogadja önt és túrákat szervez majd Önnek. Még kerékpárkölcsönzés is rendelkezésre áll, amely szellőzést tesz lehetővé. Svájci-Belresort Tuyen Lam: Ez a nagy, svájci stílusú épület szétszórt ápolt területeken található, és stílusos, előkelő lehetőség azok számára, akik élvezni akarják az élet legfinomabb dolgait – csodálatos kilátással.

Van még egy 18 lyukú golfpálya is, amelyet a vendégek élvezhetnek, többek között van még teniszpálya, fitneszközpont és gyógyfürdő is. A hegyekre néző hálószobákban nagyméretű kád, tágas ülősarok és keményfa bútorok találhatók. Dalat központja alig több mint 16 kilométer távolságra van ettől a luxusszállodától, de a Swiss-Belresort Tuyen Lam transzfer szolgáltatást nyújt. A Datanla-vízesés azonban alig több mint egy mérföldre van, és a Truc Lam-templom is. Az iColor Dalat Hostel határozottan megfelel a nevének; egy figyelemfelkeltő, csíkos szivárványos homlokzattal, ez egy szórakoztató és barátságos lehetőség Dalatban olcsó szállásként.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs