2019. november 28.
Hogyan legyen olcsóbb a síelés?

Szokták mondani, hogy egy síelés kb. kettő nyaralás költségét teszi ki. Ám mit tehetünk annak érdekében, hogy ez ezeket a költségeket kicsit lecsökkentsük és mi is eljuthassunk síelni. Most ehhez nyújtunk tippeket.

[wp_ad_camp_1]

Egy síelés alkalmával számolnunk kell a bérletekkel, szállással, az étkezéssel és még sok más rejtett költséggel melynek a vége elég borsos szokott lenni. Ám most adunk pár tanácsot ahhoz, hogy csökkentsük a kiadást, ám mindez ne menjen az élmény és a minőség kárára. Az első szempont a hely választás, ugyanis ezen rengeteg minden múlhat. Azok számára akik még kezdők, vagy kis gyermekes családok nekik sokkal inkább megéri egy itthoni terepen indítani. Ugyanis a külföldi síterepek már sokkal költségesebbek, viszont nem kifejezetten tudjuk jobban élvezni, hiszen a jobb és hosszabb pályákat ilyen esetekben nem tudjuk értékelni.  Így sokkal jobb megéri itthoni terepen elsajátítani az alapokat, majd rákövetkező években próbálkozni komolyabb pályákkal. Így az élmény is meg lesz, viszont sokkal költséghatékonyabbak lehetünk.

Továbbá nagyon sok múlhat az időpont választásán is. Amennyiben nem ragaszkodunk, ahhoz, hogy a főszezonban menjen a család síelni, akkor sokkal kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg a különféle szolgáltatásokat. Így azok számára, akik megtehetik, sokkal inkább ajánlottabb, hogy március környékére programozzák az üdülést, hiszen akár fele árért is kivitelezhetjük. A síelés alkalmával lényeg a pályabérleten van. És ez is jelenti az egyik legnagyobb tételt a szállás után. Így nagyon sokat számíthat, ha kedvezményes csomagokat választunk, melyekre már egyre több helyen van lehetőség. Vagyis pl. 7 napra vásároljuk meg a jegyet, de csak 5 nap alkalmazzuk, így olcsóbban juthatunk hozzá és akár szünnapokat is beiktathatunk.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs