2021. augusztus 22.
Hogyan használjuk az ecetet az otthon tisztításához?

Az ecet egy mindenre kiterjedő szuper termék a ház körül. Az ecettel való tisztítás ugyanolyan olcsó, mint hatékony. Próbálja ki ezeket az ecet alapú tisztító tippeket, és tekintse meg további tippjeinket az ecet használatához otthonának tisztítására.

Annyi különböző rendetlenség jön szóba a konyhában. Megvan a mindennapi kiömlés és letörlés, a zsírfröccsenés, a mikrohullámúsütő robbanás és a sütőben bekövetkező katasztrófák, amelyek miatt azon tűnődik, mit tegyen. És mielőtt bármivel is foglalkozhatna, óvatosan válasszon olyan tisztítószert, amely biztonságos a tisztítandó felület és a család számára. A fürdőszobai tisztításhoz használt termékeknek elég keményeknek kell lenniük, hogy elpusztítsák a kórokozókat és a penészgombákat, és átszakítsák a szappanmaradékot, valamint azt a vastag fogkrémet, amelyet gyermekei mindig a mosogatóban hagynak. Szükségük van arra is, hogy a csaptelep fényes legyen, és a tükre csíkmentes legyen. Ez minden tisztítónak magas labda, de az ecet minden bizonnyal megfelel a feladatnak.

Mosószerek, folteltávolítók, oxigénfokozók – ne tévessze meg, ha azt gondolja, hogy ezekre a termékekre mindenképpen szüksége van a ruhák tisztításához. Nagyon kevés olyan dolog van, amit a szokásos mosószer és egy üveg ecet nem tud megoldani. Egy kis ecettel kezelje a szennyeződéseket, foltokat, szagokat és a háztartási tisztítás többi részét. Miután látta, hogy az ecet mire képes, nem lesz sok másra szüksége a tisztító készletben. Míg az ecet a legtöbb felületre biztonságos, nem minden felületre az. Kerülje az ecet használatát természetes kőből készült munkalapokon és padlókon, például gránitból, márványból és kvarcból készülteken; mert ez marni fogja a követ. Kerülje az ecet használatát a le nem zárt habarcson amelyet újra le kell zárni. A viaszos felületek szintén nem valóak ecetes kezeléshez.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs