2022. október 05.
Hímzett törölköző online rendelése

Tekerje be magát egy puha és meleg törölközőbe, saját nevével személyre szabva. Hozzon létre egy deginer megjelenést fürdőszobájában ezzel a stílusos testreszabással. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, beleértve a házavatót, esküvőt, eljegyzést és születésnapot!

Hímzett törölköző online elérhető a gravirexpressz.hu weboldalra látogatva, tehát megéri ide kattintani, ha ön is személyre szabott ajándékot keres családjának. Teljesen személyre szabhatja ajándékát, válasszon a különböző cérnaszínek közül több különböző betűtípussal! A hímzett ajándékok elkészítése rendkívül egyszerű, csak válassza ki a kívánt dizájnt, szabja személyre nevével, és tegye be a kosárba, és már kész is! Kiváló minőségű ​​pamut törölközőket gyártunk és szállítunk, egyedi logóval hímzett logóval, névvel vagy éppen mintával. Hímzett egyedi logós törölközőink a leghatékonyabb promóciós termékek. Az Ön logója vagy egyedi dizájnja kiváló minőségben van hímezve ezekre az egyedi törölközőkre. A hímzés nagy értéket ad a törölközőn lévő logójának. Hímzett promóciós törölközőink kivételesen puha török ​​pamutból készülnek. Ezek a színek, hímzési alkotások, címke és szövettulajdonságok tekintetében az Ön igényei szerint testreszabhatók.

Az Ön logója vagy egyedi mintája a törülköző szegélyére vagy felületére hímzett monogrammal van ellátva. Hímzéseinkben kiváló minőségű, tökéletes színtartósságú poliészter fonalakat használunk. A törölközőket személyre szabhatjuk cége nevének vagy logójának hímzésével. Az egyedi logóval hímzett törölközőket általában egyszínűre festik, és az egyszínű törölközők közé sorolják őket. Hímzett reklámtörölközőink gyártása mindig környezetbarát. Bővebb leírásért mindenképpen megéri benézni a gravirexpressz.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs