2020. október 06.
Hidraulikus törőfej kölcsönzés Budapest területén

A hidraulikus törőfej egy olyan építőipari gép, amelyet általában kotrógépekre szerelnek fel. A hidraulikus erő hatására kisebb méretűre bontja a sziklákat, vagy kezelhető állapotúra bontja a betonszerkezeteket.

[wp_ad_camp_1]

Hidraulikus törőfej kölcsönzés Budapest környéken elérhető a bestrent.info weboldalon ezért látogasson el hozzánk, ha bérelni szeretne kotrógépéhez egy minőségi hidraulikus törőfejet. A törőfej tehát egy nagy teljesítményű ütőkalapács, amelyet egy kotrógépre szerelnek a betonszerkezetek vagy a sziklák lebontására. A kotrógépből származó segédhidraulikus rendszer hajtja, amelyet erre a célra egy lábbal működtetett szeleppel szereltek fel. A bontási személyzet a hidraulikus törőfejet olyan munkákhoz alkalmazza, amelyek túl komolyan a kalapácsütéshez, vagy olyan területeken vannak, ahol a robbantás nem lehetséges biztonsági vagy környezeti problémák miatt. A törőfejeket széles körben használják bányászati ​​és tereprendezési alkalmazásokban. Bár lehet mind álló, mind mobil, a hidraulikus törőfejet leggyakrabban mobil eszközként használják, mert rugalmasabb.

Egyszerű, de hatékony működési elv mellett a hidraulikus törőfej célja, hogy erőt alkalmazzon egy kis dugattyún, és mechanikai előnyöket teremtsen, amikor az állandó nyomást a csöveken át nagyobb területre irányítják át, nagy erőt produkálva. Manapság sokféle hidraulikus törőfej létezik, és ezek különböznek súlyuk, méretük és felhasználásuk szempontjából. Minden törőfejet úgy terveztek, hogy egy adott alkalmazáshoz használható legyen. Mindegyikben közös az erős és az acélból készült szerkezet. A fej súlya határozza meg az egész hidraulikus törőfej egyensúlyát és hatékonyságát. Logikus, hogy minél nehezebb a fej, annál gyorsabb és hatékonyabb a törés. Amennyiben ön is hidraulikus törőfejet kölcsönözne keresse fel a bestrent.info-t.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs