2021. május 17.
Hévíz szállás foglalása online

A Hévízi-tó egy aprócska tó, de még mindig a világ második legnagyobb termál-tava. A hévízi termálvizeket több mint 2000 éve értékelik gyógyhatásuk miatt. A legjobb alkalom Hévíz meglátogatására a nyár, amikor a tavirózsa virágzik, és a Hévízi-tó a legszebbnek tűnik, valójában azonban nincs rossz idő egy látogatásra, mivel a tó vize egész évben meleg.

[wp_ad_camp_1]

Hévíz szállás várja önt is a hevizszallas.com weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és mindent megtalál ami Hévízzel kapcsolatos és szállásaink után is érdeklődhet. A Hévíz-tó forrása vulkanikus eredetű, mintegy 38 méteres mélységben található. A tóban a víz áramlása gyors (410 liter víz másodpercenként), így feltételezhető, hogy a tó víztartalma 48 órán belül teljesen kicserélődik. A tó hőmérséklete télen 23-25​​° C, nyáron pedig 33-36 ° C. A víz gyógyító tulajdonságai az oldott elemek egyedülálló keverékéből származnak, amelyek főleg ként, magnéziumot, kalciumot, rádiumot, szén-dioxidot és hidrogént tartalmaznak. A tóban való fürdőzés segíthet a krónikus gyulladásos vagy degeneratív betegségek gyógyításában. Azok a személyek, akiknek ízületi fájdalma vagy kellemetlen érzése van a mozgásszervi rendszerben, gyakran látogatnak el Hévízre. A tó fenekéről előkerülő iszapot fizioterápiára használják.

Aki szeretné, az ivókúra előnyeit is igénybe veheti. Télen a tó feletti gőz Hévíz nagyszerű célpontja a szabadtéri inhalációs terápiának. A hévízi vendéglátóhelyeken nemcsak a hétköznapi szállodák, hanem a gyógyfürdők és az egészségügyi és szépségápolási kezeléseket kínáló szakrendelések is számtalan látogatót vonzanak, akik hatékony gyógymódokra vágynak. A tófürdő vagy az ivókúrák és a masszázsok mellett az elektroterápia, az edzésprogramok és az iszappakolások rendkívül népszerűek. Amennyiben szállást keres Hévízen keresse fel a hevizszallas.com weboldalt.

Vélemények:

1. Ha Hévízre megyünk, akkor mindig a Lorabel Apartmanházat választjuk. Új és teljes körűen felszerelt apartmanok a Hévízi-tó közelében. Minden a közelben, boltok, éttermek, centrum és minden amire csak szükség lehet egy csodálatos pihenéshez, a legjobb áron.

2. Mindig is egy olyan helyet kerestem Hévízen, mint a Lorabel Apartmanház. A centrumban van, a Hévízi-tó közelében. Kiválóan felszerelt apartmanok, a személyzet is nagyon kedves és segítőkész.

3. Már több helyen is voltunk Hévízen, de a legjobb a Lorabel Apartmanház volt. Új, exkluzív, minden igényt kielégítő apartmanok a központban, a legjobb áron.

4. Már többen is ajánlották a Lorabel Apartmanházat és ezért választottuk ezt a helyet. Nagyon jó döntés volt. Tényleg nagyon szépek az apartmanok és nagyon jól felszereltek. Ami nagyon fontos, hogy nagyon közel van a Hévízi-tó, boltok éttermek.

5. Ha Hévíz, akkor Lorabel Apartmanház! Exkluzív és új apartmanok a centrumban, a Hévízi-tó közelében. Ingyenes parkolás, nagyon kedves személyzet, csend, nyugalom, felhőtlen kikapcsolódás, a legkedvezőbb áron.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs