2021. április 05.
Hatékony gyökérkezelés szakemberektől fájdalom nélkül

Senki sem szívesen gondol bele, hogy milyen lenne, elveszíteni a fogakat. Érthető, hiszen a fogak nem csak az esztétikus megjelenést biztosítják, hanem fontos funkciójuk is van. Ha Ön is szeretné megmenteni fogait a fogeltávolítástól, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a gyökérkezelést.

[wp_ad_camp_1]

Hatékony gyökérkezelés fájdalom nélkül lehetséges! A gyökérkezeléstől sokan rettegnek, habár a tapasztalatok azt mutatják, hogy a többség nem sok információval rendelkezik a témát tekintve. A gyökérkezelés az utolsó kísérlet, melyet a szakember a fog megmentésére tesz. A modern gyökérkezelési eszközöknek és technikáknak köszönhetően a szakemberek nagyobb sikeraránnyal tudják megmenteni a fogat. Az emberek nagy része azon a véleményen van, hogy a gyökérkezelés rosszabb, mint a foghúzás. Holott a gyökérkezelést is ugyanúgy el lehet végezni fájdalommentesen, mint bármely fogorvosi kezelést. Ráadásul a Budapest Dental Esztétikai Rendelőben a szakemberek Ultracain DS Forte érzéstelenítőt használnak. Erről a szerről azt érdemes tudni, hogy a hagyományos Lidocainhoz képest négyszer erősebb zsibbasztó hatással jár.

Sajnos a mai napig nem lehet minden fogat megmenteni, azonban évről-évre egyre jobb az arány. Ebben sokat segít az is, hogy egyre modernebb eszközök és technológiák állnak rendelkezésre. Korábban a foggyökerek vizsgálatára csak kétdimenziós röntgen állt rendelkezésre, azonban ma már a CBCT technológiának köszönhetően a fogak három dimenzióban való vizsgálatára is lehetőség van. Ezáltal felfedezhető a probléma oka, ami lehet góc, gyulladás vagy valamilyen egyéb probléma. Ha Önnek is fontosak fogai, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a budapestdental.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál, valamint további hasznos információkat!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs