2022. június 15.
Hasznos információk a klíma beszerelést illetően

Egyre több helyen választanak klímát a helyiség vagy a komplett lakás hűtésére, valamint fűtésére. Ugyanakkor érdemes tisztában lenni vele, hogy a megfelelő klíma kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Ha szeretne jó döntést hozni, illetve hasznos információkra lenne szüksége, hogy kit érdemes megbízni a munkával Miskolcon, akkor olvasson tovább, az alábbiakban adunk pár hasznos tanácsot!

Klímaszerelés Miskolc szívében megbízható szakemberekkel! Ha Önben is megfogalmazódott az igény, hogy szeretne klímát felszereltetni otthonában, akkor a legjobb tanács, amit adhatunk, hogy ne kapkodja el! Nem túl jó ötlet kapkodva, félinformációk alapján egyedül megvásárolni a klímát, hiszen, ha valamiért mégsem megfelelő a készülék, akkor meglehetősen nehézkes visszacsinálni a folyamatot. Ha Miskolcon van szüksége klíma beszerelésre, akkor érdemes az Észak-Klíma csapatát megbízni, mivel, ha tőlük vásárol klímát, akkor biztos lehet benne, hogy a készülékhez az aktuális piaci ár alsó értékén jut hozzá. Az Észak-Klíma esetében a klímavásárlás és a klíma beszerelés előtt a szakemberek helyszíni felmérést végeznek. Mindössze azok az esetek kivételek, melyek esetében a panel épületet a szakember elrendezés és szerkezet tekintetében is jól ismeri. Borsod megyében ingyenes a felmérés, ami azt is jelenti, hogy a szakemberek nem számolnak fel kiszállási díjat. A klímaszerelés jellemzően három-öt órát vesz igénybe. Természetesen ez nem minden esetben van így, előfordulhatnak olyan nehézségek és akadályok, amik miatt a szerelési idő ennél hosszabb időre kitolódhat.

Sokan amiatt aggódnak, hogy klíma beszerelése nagy kosszal és rumlival jár, amit a szakemberek távoztával a megrendelőek kell egymaga kitakarítania. Az Észak-Klíma csapata a szerelési helyiséget olyan tisztán adja át az ügyfélnek, ahogyan oda belépett. A falfúrás során a port ipari porszívóval felszívják, annak érdekében, hogy az a lehető legkevésbé szóródjon szét a lakásban. Ez igaz a dekorcsatorna, a falátfúrás és a beltéri egység felhelyezése esetében is. Ettől függetlenül itt-ott a padlóra és a levegőbe kerülhetnek szemcsék, azonban ezeket a szakemberek feltakarítják. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az eszakklima.hu weboldalra, ahol nem csak rengeteg hasznos információt talál, hanem elérhetőséget is!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs