2015. augusztus 15.
Hasznos gumikereső az alkatreszek.hu oldalon

A gépjárművek gumiabroncsai azok, melyek sűrűn javításra és cserére szorulnak. Nem ritka, hogy a rossz útviszonyok miatt be kell állítani az autó kerekeit, egy szúró tárgy okozta sérülés miatt be kell ragasztani, vagy a kopás miatt ki kell cserélni a gumit a kerekeken. Nem beszélve az évi két általános cseréről, amikor a téli és a nyári gumikat váljuk a járművünkön. A legköltségesebb minden esetben az, ha teljesen új gumit kell vennünk a járművünkre.

[wp_ad_camp_1]

A gumikereső egy olyan hasznos szolgáltatás a Kovács Autóalkatrész Kft. honlapján, ami megkönnyíti a vásárlók számára a megfelelő gumi kiválasztását. Az oldalon lehetőség van méret szerint rákeresni egy adott gumira. Miután kiválasztottuk a termékcsoportot, ami lehet országúti, terepre való, vegyes, kisteherautó, mezőgazdasági vagy ipari jármű, motorkerékpár, személyi autó, teherautó, esetleg tömlő vagy védőszalag, ki kell jelölnünk a felkínált lehetőségek közül a méreteket.

Értelemszerűen három féle méretet kell megadnunk egy gumiabroncshoz a gumikeresőben, a gumi szélességét, profilját és átmérőjét. Ha nem tudnánk fejből ezeket a méreteket, akkor egyszerűen olvassuk le őket a meglévő abroncsunkról. Amennyiben segítségre szorulunk a gumikereső használata során, úgy kérhetünk telefonos segítséget a Kovács Autóalkatrész Kft. technikai kollégáitól a 0662468444-es vagy a 06309468444-es telefonszámokon, esetleg e-mailben az info@kovacsauto.hu e-mail címen keresztül. Minden alkalommal ingyenes segítségnyújtásban részesülünk.

Már számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a gumikereső egy hasznos szolgáltatás az alkatreszek.hu internetes oldalon, és a vásárlók szívesen veszik azt igénybe, mert segítségével gyorsabb és egyszerűbb a megfelelő gumiabroncs kiválasztása és megrendelése a webáruházból.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs