2016. október 13.
Használja ezt a gyógyszert és elfelejthet minden betegséget!

Először is azt kell tudnia, hogy ezt a csodálatos receptet már nagyon régen, 5000 évvel ezelőtt felfedezték, mégpedig egy tibeti kolostorban. Sok szakértő szerint ezt a hatsásos orvosságot több betegsége kezelésére és megelőzésére is használni lehet. Viszont óvatosnak kell lenni vele, mert ezt csak 5 évente egyszer szabad kipróbálni. Meg fog lepődni, amikor megtudja, hogy a recept fő összetevője a fokhagyma.

[wp_ad_camp_1]

Mindannyian tudjuk, hogy a fokhagymát már világszerte használják tradicionális orvosságként, például magas vérnyomásra, alacsony vérnyomásra, magas koleszterinszintre, szívkoszorúér megbetegedésre, szívinfarktusra és egyebekre is. Több különböző kutatás során kimutatták, hogy az allicin, amely egy fokhagymában levő vegyület, ugyanazt a mechanizmust tartalmazza, amit a vérnyomás csökkentő gyógyszerek. Úgy gondolják, hogy a fokhagyma meggátolja az angiotenzin II termelését, ami egy hormon, amely arra szolgál, hogy ellazítsa az ereket. Amint már mondtuk, a fokhagyma a koleszterin szintet is képes szabályozni. Ez a házi-készítésű gyógyszer tehát nagyon egyszer, és csak néhány hozzávaló szükséges az elkészítéséhez.

A gyógyszer elkészítéséhez szükség lesz 350 g fokhagymára, valamint 200 ml 95%-os alkoholra vagy rumra. Mielőtt hozzákezdene az elkészítéshez, ne felejtse el, hogy ha alkoholt használ, soha ne használjon olyat, amely metanolt és benzalkónium-kloridot tartalmaz. Első lépésként meg kell hámozni és össze kell törni a hagymát, majd össze kell keverni az alkohollal. Öntse a keveréket egy sterilizált üvegedénybe és hagyja állni tíz napig. Tíz nap után szűrje meg a folyadékot, majd az elkészült folyadékot töltse vissza az üvegbe. Tartsa a hűtőben néhány napig. Ez az adag körülbelül 12 napig elég lesz. Használata is rendkívül egyszerű. Egy pohár vízbe töltsön néhány cseppet a fokhagymás folyadékból, reggelire elég egy cseppet, ebédre szintén egy csepp, vacsorára pedig már mehet két csepp is.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs