2020. július 06.
Használhatjuk-e még valaha az Amerikaiak TikTokot?

Mióta Donald Trump elnök a TikTokot nemzetbiztonsági fenyegetésnek nevezte és bejelentette, hogy betiltja azt az Egyesült Államokban, az internet felforrt. A #SaveTikTok hashtag trend lett mindenhol és több millió felhasználó támogatja az alkalmazást. A közelmúltbeli viták nyomán sokan már keresik a TikTok feloldásának módját.

[wp_ad_camp_1]

A TikTok egy biztonsági rémálom. Mivel a kínai kormány áll mögötte, szinte minden bizonnyal veszélybe kerülnek személyes adatai. Az elemzők felfedezték, hogy az alkalmazást úgy tervezték, hogy összegyűjtse a felhasználó adatait, és elküldje azokat a TikTok-nak.  Jól tudna aludni, ha tudná, hogy valaki olvassa az üzeneteit, megnézi a képeket, áttekinti a névjegyeket és beszippantani mindazt, amit online tesz? Természetesen mindenki szabadon választhatja meg a használni kívánt szolgáltatást ezért, ha úgy dönt, hogy a TikTokot használja, akkor óvatosan járjon el, és tegye meg az összes szükséges biztonsági intézkedést. Erősen javasoljuk a TikTok elkerülését. Ha továbbra is a TikTok feloldását kívánja, akkor a legjobb megoldás egy VPN.

Ha engedélyezve van, ez titkosítja a forgalmat és elfedi az IP-címet. Ily módon senki nem láthatja, mit csinál online. VPN-nel csatlakozhat az Egyesült Államokon kívüli kiszolgálókhoz, és folytathatja az alkalmazás használatát. Íme: Töltse le és telepítse a NordVPN-t. Indítsa el az alkalmazást, és hozzon létre egy fiókot. Az alkalmazás főablakában megjelenik a kiszolgálók listája. Válasszon egyet egy olyan országból, ahol a TikTok elérhető. Bármely országból elérheti a TikTok-fiókját. A Trump elnökkel folytatott konzultációt követően a Microsoft bejelentette, hogy a TikTok szolgáltatásokat megvásárolná az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon. A ByteDance, a TikTok anyavállalata más piacokon folytatná működését.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs