2020. február 19.
Hagyaték felvásárlás – Adjon túl azon, aminek nem veszi hasznát!

Meglehetősen gyakori, hogy a hagyatékok közt olyan vagyontárgyak is szerepelnek, aminek az örökös nem veszi hasznát, elképzelni sem tudja, hogy mégis mihez fog kezdeni vele. Ekkor a legokosabb, ha pénzre váltja a vagyontárgyat.

[wp_ad_camp_1]

Hagyaték felvásárlás – Az örökséget említve, sokan ingatlanra vagy készpénzre asszociálnak, holott az sem ritka, hogy a hagyaték részeként különféle vagyontárgyakhoz jut az ember. Ezeknek viszont nem feltétlenül tudja hasznát venni, így felmerül a kérdés, hogy akkor mégis mit kezdjen velük. Vannak, akik a pincébe vagy a padlásra száműzik ezeket a vagyontárgyakat, ez viszont nem jelent megoldást, ráadásul itt nem is feltétlenül lesznek biztonságban. Éppen ezért, ha biztosan tudja, hogy ezeknek az értéktárgyaknak nem fogja hasznát venni, akkor érdemes inkább értékesíteni őket. A vagyontárgyak közt említhetjük a különféle régiségeket, antik festményeket és bútorokat, valamint órákat és porcelánokat. Ezeket mind jó áron el tudja adni, ha már nincs rá szüksége.

A hagyaték felvásárlás kiváló opció, ha az örökölt vagyontárgyakkal nem tud mit kezdeni. A Lánchíd Galéria munkatársai több tízéves tapasztalatuknak köszönhetően segítenek az értékbecslésben és ha sikerül megállapodni, akkor azonnal készpénzzel fizetnek a vagyontárgyért. A Lánchíd Galériában kimagasló áron tudja értékesíteni értékeit. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a hagyaték felvásárlást illetően, akkor látogasson el a Lánchíd Galéria online platformjára, a keszpen-fizetes.hu weboldalra ás tájékozódjon! A weboldalon természetesen elérhetőséget is talál, amin keresztül fel tudja venni a kapcsolatot a Lánchíd Galéria munkatársaival! Adja el Ön is értékeit a Lánchíd Galériában!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs