2020. július 03.
Ha statikust keres, válassza ön is a KreaBIM Kft-t!

Házat építtet? Házat venne? Vagy csak szeretné kibontatni azt a bizonyos falat már évek óta? Közös képviselő, aki szeretné mielőbb elkezdeni a társasház felújítását? Lejtős kertjét síkra szeretné rendezni? Bármelyikre is legyen igen a válasz, mindenképp szüksége lesz egy statikus szakvéleményre!

[wp_ad_camp_1]

Statikus – Bármilyen építési projektről is legyen szó, a statikus szakvélemény döntő fontosságú. Legyen bármilyen esztétikus egy épület, ha nem kellőképp stabil, akkor gyakorlatilag lakhatatlan. A statikus feladata, hogy az épület megálljon egyensúlyi állapotában, továbbá a különféle külső erőhatásoknak is ellen kell tudnia állni. Egy ház építése során a statikus tervezi meg az épülő ház tartószerkezetét, közben számtalan számítást végezve. Viszont, ha elrugaszkodunk az épületektől, akkor hamar egyértelművé válik, hogy akár egy híd megtervezéséhez is szükséges van statikusra, továbbá a híd tízévenkénti ellenőrzéséhez is. Ez nagyon fontos, annak érdekében, hogy a híd még hosszú ideig használható legyen és biztonságos legyen rajta a közlekedés.

Statikust bőven lehet találni, azonban, ha valóban profi szakembert keres, akkor a KreaBIM Kft munkatársait érdemes választani. A KreaBIM munkatársai egyedi módon 3D modell építéssel kezdik a vasalási tervek kidolgozását. Ennek köszönhetően már a tervezés során fény derül azokra a hibákra, amik korábban csak a kivitelezés során kerültek elő. Ha valóban nagy tudású szakembereket keres, akkor érdemes a KreaBIM Kft-t választani. Legyen szó családi házról, társasházról, hídról vagy acélszerkezetről, a KreaBIM Kft szakértői tudnak segíteni! Bővebb információkért és elérhetőségért látogasson el a kreabim.hu weboldalra és tájékozódjon a statikus munkáját illetően!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs