2022. november 19.
Gyönyörűszép francia síterepek mindenkinek!

A síterepek fantasztikus hóminőséget kínálnak, ami minden sítúra döntő kelléke! Különösen az Argentiere-i üdülőhelyek jelentenek nagyszerű választást a havazáshoz egész évszakban. A síüdülés nem csak arról szól, hogy mi történik a lejtőkön – érdemes megtapasztalni a helyi kultúrát és konyhát, és meglátni, mit kínál még a hely. Franciaország világhírű a kiváló gasztronómiájáról, és sok síközpontban kiváló minőségű éttermek találhatók.

Gyönyörű francia síterepek várják az axa-assistance.hu weboldalon, tehát keressen fel minket még ma és tudjon meg mindent ezekről az üdülőhelyekről. Vannak, akik azt mondják, hogy a méret nem minden, de valószínűleg még nem síeltek Franciaországban! A síelés világában a méret különbséget jelent. Miért robogna fel és le minden nap ugyanazon a néhány lejtőn, ha egy egész hegyláncot fedezhet fel? Franciaország tízből héttel rendelkezik a világ legnagyobb összekapcsolt síterületei közül. A legnagyobb 600 km-es pályával a Les 3 Vallées rendelkezik, ahol (ha elég gyors) egyetlen nap alatt síelhet Courcheveltől Méribelig Val Thorensig. Vagy miért ne ugrálna oda-vissza Val d’Isère és Tignes világszínvonalú üdülőhelyei között az Espace Killyben? Válasszon a síelés és a 3500 méter magas gleccsere között. Az utolsó szuper-síterület, amelyet most megemlítünk, a Paradiski paradicsoma. La Plagne és Les Arcs nagy síterepeit összekötő 160 felvonó és 425 km pálya várja a pihenni vágyókat.

A magaslati helyek miatt a francia síterepek megbízható hóviszonyokkal és hosszabb évszakokkal rendelkeznek. Val Thorens Franciaország legmagasabban fekvő üdülőhelye, maga a falu 2300 méterrel, Tignes pedig nem sokkal lemaradva 2100 méterrel. Val d’Isère, Courchevel, Alpe d’Huez, Les Arcs és La Plagne is elég magas ahhoz, hogy garantált havazást biztosítson, 1800 méter felett. További részletekért nézzen be hozzánk az axa-assistance.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs