2021. március 25.
Gumball játékok a jatektenger.hu webáruházban!

A Gumball csodálatos világa egy brit-amerikai animációs sorozat és családi vígjáték, amelyet a hagyományos animáció, a számítógépes animáció, a stop motion elemeinek eredeti keveréke jellemez, és valós elemeket is tartalmaz. A sorozatot Ben Bocquelet hozta létre.

[wp_ad_camp_1]

Gumball játékok a jatektenger.hu weboldalon érhetők el méghozzá kedvező áron, tehát nézzen be hozzánk és néhány kattintással megrendelheti kedvenc gumball figuráit. A sorozatot a Cartoon Network sugározza, 2011. május 3-án jelent meg az Egyesült Királyságban, 2 és egy héttel később az Egyesült Államokban, bár előzetes kiadása május 3-án volt. A sorozat egy Gumball Watterson nevű kék ​​macska életét és az általa képzeletbeli amerikai Elmore városban véghez vitt ​​bohóckodását járja körül, örökbefogadott testvére és legjobb barátja, Darwin kíséretében. A Watterson család további tagjai: egy rózsaszín nyuszi és értelmiségi húga, Anaís; egy lusta nyúl, vagyis az apja, Richard; és édesanyja, Nicole macska, akik gyakran vesznek részt Gumball kalandjaiban. Gumball és testvérei az “Elmore Junior School” -ba járnak, ahol az egész sorozat során kapcsolatba lépnek különböző osztálytársaikkal, elsősorban Gumball szerelmével, Pennyvel. Simian mester a fő gazember az iskolában, aki azt akarja, hogy Gumballt és testvéreit kizárják az iskolából.

Richard egy kövér és lusta rózsaszínű nyúl. A viselkedése furcsa, mivel minden probléma esetén mindig van egy gerenda a feneke alatt (szó szerint), és látszólag hiányzik belőle az agy, amivel egy felnőttnek rendelkeznie kell. Richard Gumball, Darwin és Anaís apja. Általában egész idejét tévézéssel tölti, alszik meztelenül és videójátékokkal játszik. Néha fel sem veszi a ruháját, inkább fehérneműben jár. Hatalmas étvágya van és falánk. Nem szeret dolgozni és más feladatokat ellátni. Öltözködéskor öltözéke fehér ingből, fekete nyakkendőből és barna nadrágból áll. Amennyiben megrendelné Richard figuráját keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs