2022. február 14.
Glicin kapszula a akciós áron!

A glicin édes ízű, kereskedelemben édesítőszerként gyártják, és olyan termékekben szerepel, mint a kozmetikumok és savlekötők. Neve a görög glykys szóból származik, ami édeset jelent.

Glicin kapszula a legolcsóbban a vitaminstore.hu weboldalon érhető el, tehát ha ön is kipróbálná ezt a táplálék kiegészítőt, akkor itt a helye weboldalunkon. A glicint néha a skizofrénia kezelésére használják, jellemzően a hagyományos gyógyszeres kezelés mellett, a tünetek csökkentésére. A glicint szájon át is adják azoknak a betegeknek, akik ischaemiás stroke-ban szenvedtek, hogy segítsenek csökkenteni az agykárosodást a stroke első hat órájában. A glicin a szervezet számára a legfontosabb aminosavak közé tartozik. Széles körben befolyásolja testünk rendszereit, szerkezetét és általános egészségi állapotát, beleértve a szív- és érrendszeri, a kognitív és az anyagcsere egészségét. Aminosavként a glicin fehérjeépítőként működik a szervezetben. A glicin különösen lehetővé teszi a kollagén termelését, egy olyan fehérjét, amely az izmok, az inak, a bőr és a csontok alapvető összetevője.

A kollagén a szervezetben leggyakrabban előforduló fehérje, amely az összes testfehérje nagyjából egyharmadát teszi ki. Nem kevesebbet tesz, mint megadja a test alapvető szerkezetét és erejét. A kollagén az a fehérje, amely segít megőrizni a bőr rugalmasságát. A glicin elősegíti a kreatin termelését is, amely energiaforrásként felhasználja az izmokat és az agyat is. A glicin részt vesz az emésztésben, különösen az élelmiszerekben lévő zsírsavak lebontásában. Ezenkívül segít fenntartani az emésztőrendszer savasságának egészséges szintjét. Amennyiben többet tudna meg a glicin előnyeiről és kipróbálná termékeinket, rendelésért nézzen be a vitaminstore.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs