2022. augusztus 29.
Gépi nyirokmasszázs Budapest városában

A gépi nyirokmasszázst, vagy más néven nyomásterápiát számos területen alkalmazzák sikeresen, például a szépségipar és az értan területén, az onkológiában, valamint a fizikoterápiában. A nyirok- és az immunrendszer nem megfelelő működése rossz közérzetet, betegségeket és fáradtságot okoz.

Gépi nyirokmasszázs Budapest – Az immunrendszer és a nyirokrendszer nem megfelelő működése következtében a szervezet megbetegszik, továbbá narancsbőr és ödéma alakulhat ki. A gépi nyirokmasszázs egy speciális masszázstípus, melynek alkalmazásával javítható a nyirokelfolyás, továbbá aktiválható az immunrendszer, megszüntethető a szöveti nyirokpangás, továbbá a salakanyagok elszállítása serkenthető. Mindezek következtében a szövetek és a sejtek regenerálódnak, a gyulladás csökken és a sebek gyógyulni kezdenek. A gépi nyirokmasszázs nagyon sok esetben előnyös lehet és számos problémára megoldást jelenthet, például a mozgásszegény életmód vagy a túlsúly esetében, az állóunkát végzők vagy túlsúly esetében. Ajánlott még továbbá magas hőmérsékletű környezetben munkát végzők esetében.

A gépi nyirokmasszázs előnyei közé tartozik, hogy csökkenti a műtétek után fellépő poszt-traumatikus ödémát, a visszereket és azok tüneteit, a reumatikus panaszokat, a trombózis esélyét, valamint a nyirok és vénás ödémát, illetve az ezzel járó folyamatokat. Ezenkívül növeli a vérkeringés intenzitását, a szövetek rugalmasságát, a bőr tápanyagellátását, a nyirokrendszer intenzitását, valamint a vénás és nyirokrendszerben történő felszívódást. A gépi nyirokmasszázs a teljes testen alkalmazható. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a gépi nyirokmasszázs kapcsán, akkor mindenképp látogass el a lökéshullám-terápia.hu weboldalra és tájékozódj!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs