2021. október 12.
Gél lakk óriási kínálata várja online!

A gél körmök lehetővé teszik, hogy a személy mesés körömmintákat kísérletezzen, mivel könnyebb velük dolgozni, és olyan mintákat készíthet, amelyeket normál körömlakkal nem tud elvégezni. A gél mindig frissnek tűnik a körmökön, még mielőtt elmegy és újat csináltat. A gél a legközelebb áll a természetes megjelenésű körmökhöz, még akkor is, ha francia manikűrre vágyik!

Gél lakk elérhető a marilynails.hu weboldalon, tehát ne menjen messzire, nézzen be weboldalunkra és megtekintheti a legszuperebb termékeket és az árakat is. Ha gél körömlakkról van szó, úgy gondoljuk, hogy a mi termékünk egyszerűen a legjobb. Jobb, mint a többi. Igen, olyan merészek vagyunk, mint a színválasztékunk. Az akár 3 hetes tartós viseletnek és az intenzív ragyogásnak köszönhetően bízunk benne, hogy ez megváltoztatja a körömről gondolt dolgokat, de szeretnénk arról is gondoskodni, hogy minden információval rendelkezzen, amely a legjobb döntéshez szükséges a manikűr megjelenése érdekében.  Meddig tart egy gél köröm? Akár 3 hétig.

Hogyan alkalmazzák? A géllakkot három különálló részre kell felhordani: gél alaplakk, az Ön által választott GelColor és egy oldószermentes fedőréteg, amely extra tartóssá teszi a körmöket. A körmöket LED-fény alatt 30 másodpercig keményítik minden réteg felvitele után. Bónusz – a gél körömlakk, beleértve a GelColor-t, akril és természetes körmökre egyaránt felvihető! Hogyan távolítják el? A gél körömlakk eltávolítása egyszerű áztatás a nem káros eredmények érdekében. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet biztonságosan eltávolítani a géllakkot otthon, olvassa el weboldalunk leírását. Kinek szánták? Azoknak, akik szeretik a kreatív hatásokat, a körömápolást és az önkifejezést, tartós színnel. Bővebb leírásért kattintson a marilynails.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs