2016. május 13.
Gázszivárgás? Forduljon mielőbb szakemberhez!

Gázszivárgás esetén minden perc számít! Azonnal profi segítségre van szükség, hogy mielőbb orvosolható legyen a baj. Szakértő nélkül nem javasolt a hibaelhárítás, mivel nem tudni, a gáz mekkora koncentrációban van jelen a levegőben. A gázvezetékek meghibásodása bármikor előfordulhat, ezért van szükség rendszeres felülvizsgálatra.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi gázvezeték szerelés komoly feladat, csak felelősségteljesen lehet elvégezni a megfelelő képesítés és tapasztalat birtokában. Ha lakásfelújításra, csőtörésre kerül sor, esetleg gázeszközök beüzemelése a cél, profi megoldásra van szükség! Ha a gáztűzhelynél furcsa szagot érez, haladéktalanul cselekedni kell! A gázszivárgás nem tréfadolog! Cégünk Budapesten és környékén vállal sürgős megbízásokat jó áron, gyakorlott mestereink tudják, mit kell tenni vészhelyzet esetén. Hívja ingyen a + 36 30 698 1752-es telefonszámot, előnyös árajánlatot teszünk Önnek! Modern gépparkkal és felszereléssel, ill. 24 órás ügyelettel állunk rendelkezésére a nap bármely szakában. Magas színvonalon hárítjuk el a veszélyt, plusz költségek nélkül! Alkalmazottaink fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, szabályosan járnak el minden esetben.

Folyamatos karbantartással megelőzhetőek a nagyobb gondok, biztonságossá tehető az otthon. Az Euro Gáz Hungária Kft. munkatársai fontosnak tartják az Ön kényelmét, korszerű módszerekkel hatékonyan és gyorsan szabadítják meg az esetleges kellemetlenségektől. Weboldalunkon minden fontos információt megtalál teljes körű, minőségi szolgáltatásainkról, az eurogazhungaria@gmail.com e-mail címen bármikor kapcsolatba léphet velünk! A gázóra és a fűtési rendszerhez tartozó berendezések átvizsgálása mellett sok-sok, gázszolgáltatással összefüggő problémára nyújtunk ingyenes tanácsadást. Hívjon bizalommal minket, ügyfélszolgálatunk örömmel válaszol kérdéseire! Ne feledje, mi Önért dolgozunk! Gázvezeték szerelés megfizethető áron, gyorsan, precízen csak a gazszerelo-budapesten.hu-n! A színvonal igenis megfizethető!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs