2021. november 07.
Fürdőszoba lámpa kínálat szuper árakkal!

A fürdőszoba lámpa kiválasztására sokan nem fordítanak kellő figyelmet, legalábbis kevésbé fontolják meg milyen lámpatest világítsa meg a teret, mint például a nappaliban. Pedig ma már a fürdőszobai lámpák is egészen különlegesek, amellett, hogy rendkívül praktikusak.

Fürdőszoba lámpa kiválasztása jellemzően nem tart hosszú ideig, hiszen a többség nem tartja ezt olyan fontosnak. Csak legyen egy jól funkcionáló lámpa, amely elegendő fényt ad és pont. Ez a gondolkodásmód azonban nem feltétlenül kifizetődő, hiszen bizonyos szempontból a fürdőszoba lámpa kiválasztására még nagyobb hangsúlyt kell helyezni, mint a többi lámpa megvételére. A fürdőszoba különleges helyiség, hiszen a pára és nedvesség miatt a különféle biztonsági zónákat figyelembe kell venni és a megfelelő IP védettségű lámpát kell választani. Ha a fürdőszobai világításról van szó, számos stílus, forma, típus és méret közül választhat. Íme néhány gyors tipp, amelyet szem előtt kell tartania, amikor fürdőszobai világítást tervez: Helyezzen lámpát a kád és/vagy zuhany fölé, hogy jobban mosakodhasson és ápolja magát. A fürdőben való olvasáshoz is tökéletes, ha egy fárasztó nap után a kádban szeretne lazítani. A tükör fölé vagy mindkét oldalára szerelt kozmetikai lámpák megakadályozzák az árnyékok arcra hullását.

Ma már nagyon kevesen választják a fénycsöveket, ami érthető, hiszen a fürdőszobának raktár hangulatot kölcsönöz. Ha lehetséges, válasszon fényerő-szabályozós lámpákat, így könnyen beállíthatja a fényerőt a fürdőszobában hangulatnak és használatnak megfelelően. A sárgaréz és króm bevonatú lámpák klasszikus hangulatot kölcsönöznek fürdőszobájának, és jól passzolnak a legtöbb dekorhoz. Fokozza a csillogás faktort fürdőszobájában egy csodaszép csillárral. Bővebb információkért keresse fel az egloshop.hu weboldalt!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs