2015. szeptember 13.
Fontos a tűzjelzők rendszeres ellenőrzése és karbantartása

A tűzjelző berendezések megléte nagyon sokat számít, mert egy esetleges tűz kialakulásakor a tűzjelző képes időben felismerni a bajt, jelezni ezt a tűzoltóságnak, emellett pedig beindítja a meglévő tűzoltó berendezéseket. Aki szeretné elvégezni a megfelelő óvintézkedéseket annak érdekében, hogy megóvja vagyontárgyait, az mindenképp szereltessen fel tűzjelző rendszert, valamint rendszeresen végeztesse el a tűzjelző ellenőrzését is.

[wp_ad_camp_1]

A tűzjelző karbantartás fontos része a meglévő tűzjelző berendezéseknek. Ha beszereltettük a tűzjelzőt, és az megfelelően működik, akkor érdemes évente legalább egyszer átnézetni, hogy minden megfelelően működjön. Előfordulhat ugyanis, hogy a rendszer egyes elemei meghibásodnak, vagy nem a megfelelő módon működnek, ilyenkor a tűzjelző karbantartására, javítására, vagy cseréjére van szükség.

A tűzjelzők beszerelésével az Elektronika Vonala Vagyonvédelem is foglalkozik, akik szakértői a tűzjelző karbantartásának is. Ha tőlük szerezte be a tűzjelző berendezését, akkor ők elvégzik a tűzjelző karbantartását és szervizelését is. Az elérhetőségeik megtalálhatóak a lineelectronic.hu internetes oldalon. Ugyanitt rengeteg hasznos információt talál a beépített tűzjelző berendezésekkel kapcsolatban, illetve tájékozódhat az egyéb vagyonvédelmi lehetőségekről is.

Mivel az Elektronika Vonala Vagyonvédelem garanciát vállal az általa beszerelt vagyonvédelmi berendezések megfelelő működéséért, köztük a tűzjelzőkért is, így ha valamilyen meghibásodást, vagy rendellenességet tapasztal, akkor nyugodtan, azonnal vegye fel a kapcsolatot velük, jelezze az észlelt problémát feléjük, és ők nagyon rövid határidőn belül ki fognak szállni a helyszínre, és orvosolni fogják a meghibásodást, illetve a nem rendeltetésszerű működést.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs