2020. augusztus 13.
Fogazott ékszíj széles kínálatban

A fogazott ékszíjaknak a szíj belső felületén  fogak és bevágások vannak, amelyek merőlegesek a szíj hosszára. Ezek a fogazott ékszíjak lehetővé teszik a szíj könnyebb meghajlását és rugalmasságát eloszlatva a hőt, és hűvösebben futnak, mint a nem fogazott ékszíjak.

[wp_ad_camp_1]

Fogazott ékszíj széles kínálatban elérhető az ekszij.hu weboldalon tehát ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy nézzen szét kínálatunkban és garantáltan megtalálhatja a legjobb minőségű fogazott ékszíjakat. A házhozszállítást pedig villámgyorsan elvégezzük. A fogazott ékszíjak ideálisak kis átmérőjű szíjtárcsákhoz, vagy lánckerekekhez. Ezeket nem ajánljuk tengelykapcsolós alkalmazásokhoz. A többrétegű, nagy teherbírású ékszíj védi a szíjak alkatrészeit, és meghúzza a feszítőzsinórokat, lehetővé téve számukra a nagy rugalmasság elérését. A speciálisan kezelt alacsony feszültségű poliészter fogazott ékszíjak nagyobb dinamikus terhelési képességet és ellenállást mutatnak a ütésterhelés esetében. A vékonyabb profilú fogazott ékszíj még nagyobb rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi a jobb hőelvezetést és a jobb működést a kisebb átmérőknél.

Az univerzális klasszikus profil és a fogazott ékszíj lehetővé teszi tehát a rugalmasságot és jobb tartósságú teljesítményt a burkolt ékszíjakhoz képest. Kérdések felmerülése esetén vegye fel bátran a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal, és minden kérdésére választ adunk majd. Elérhetőségeinket weboldalunkon megtalálhatja. Amennyiben többet szeretne megtudni a fogazott ékszíjakról és előnyeikről, nem kell mást tennie, mint rákattintani az ekszij.hu weboldalra, és itt megtalálhatja az egész ékszíj készletet alacsony árakkal, gyors kiszállítással és jobbnál jobb termékekkel, ezért garantáltan nem fogja megbánni, ha benéz hozzánk.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs