2021. április 23.
Foci eb tv közvetítés a focieb2021.hu-n

A COVID-19 járvány és az ebből fakadó nyilvános összejövetelek korlátozása miatt a foci eb számos helyszíne nem képes teljes kapacitással működni. Az UEFA felkérte az összes házigazdát, hogy a helyi/nemzeti kormányukkal és az egészségügyi hatóságokkal közösen dolgozzanak ki egy nézői tervet. A házigazdák 2021. április 7-ig kaptak határidőt, hogy terveiket közöljék az UEFA-val.

[wp_ad_camp_1]

Foci eb tv közvetítés és a torna minden részlete megtekinthető a focieb2021.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent amit tudni lehet a foci eb-ről. Április 9-én az UEFA bejelentette, hogy a tizenkét tornából nyolc megerősítette stadion-kapacitását, 25% és 100% között. A fennmaradó négy házigazda (Bilbao, Dublin, München és Róma) meghosszabbítását április 19-ig kapta meg, hogy beküldje a helyszín kapacitását. Április 14-én az UEFA bejelentette, hogy Róma is megerősítette a helyszín kapacitását. Az utolsó torna sorsolását 2019. november 30-án, 18:00 CET-kor (helyi idő szerint 19:00, EET) tartották a romániai Bukaresti Romexpo-ban. A 24 csapat hat négyes csoportba került.

Mivel ugyanazon csoport két fogadó csapata nem lehet ugyanabban a csoportban az UEFA Vészhelyzeti Testülete vagy egy fogadó csapatot váltott volna a magasabb kalap legalacsonyabb rangú csapatával, vagy pedig egy fogadó csapatot a legmagasabb rangú csapattal az alsó kalapból (azon az elven alapulva, hogy a lépés minimális hatással lenne az eredeti csoportra). A kalapok kiigazítására azonban nem volt szükség. A sorsolás az 1. kalappal kezdődött, és a 4. kalappal fejeződött be, ahonnan egy csapatot kisorsoltak és az első elérhető csoportba osztottak be. Ezután a csoport helyzetét (a mérkőzés ütemezésének meghatározásához) sorsoltuk. Amennyiben többet tudna meg a folyamatról keresse fel a focieb2021.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs