2020. július 01.
Felkészítés a spanyol szakmai nyelvvizsga alapjaira!

Mindenképpen elkötelezett vagyok annak érdekében, hogy egy professzionális tanár oktasson téged, aki rövid idő alatt képes arra, hogy akár a szakmai nyelvvizsgára is felkészítsen különösebb nehézségek nélkül, de akár használhatod a nyelvtudásodat az irodában vagy ha más helyre utazol.

[wp_ad_camp_1]

A spanyol szakmai nyelvvizsga alapjainak az elsajátítása nem egyszerű feladat, ezért lesz szükséged egy olyan tanárra, aki tudja, hogyan kell felkészíteni valakit erre a nagy eseményre. Az összes órát képzett spanyol oktató tanítja az egyedi igényeidhez alkalmazkodva. Annak érdekében, hogy magas színvonalú tanulási környezetet biztosítsunk azoknak a hallgatóknak, akik szeretnének spanyol órákat venni Budapesten, gondosan kiválasztjuk azokat a tanulási folyamatokat, amire szükséged lesz egy nyelvvizsgához és a több éves tapasztalattal rendelkező spanyol nyelvtanításnak köszönhetően a tanulás végére ezt sikerrel is veszed majd. A spanyol órák segítséget nyújthatnak az egyéneknek a kezdőtől a haladó szintig egyéni tanfolyam kidolgozásával, amely a tanulási stílusod, képességed és rendelkezésre állásod alapján történik.

Minden további részletet a spanyol szakmai nyelvvizsgával kapcsolatban az espadia.hu weboldalon megtalálsz, de itt tájékozódhatsz akár a nyelvoktatással kapcsolatban is. Amennyiben érdeklődni szeretnél online vagy telefonon megteheted azt a miprofesora@freemail.hu email címen vagy a 06-303-489-984 telefonszámon, készséggel állok rendelkezésedre. A lehető legjobb választás, ha a spanyol szakmai nyelvvizsgára való felkészülés a célod mi vagyunk, ugyanis sok éves tapasztalattal állok rendelkezésedre Budapesten! Ne habozz hát tovább, gyere mihamarabb el hozzánk és tanulj spanyol nyelvet a legjobbaktól!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs