2021. február 21.
Felfrissülés minden zuhanyozással a mentás szappan erejével

Manapság egyre többen ismerik fel, hogy sokkal tudatosabban kell gondolkodni, azonban nem csak az étkezés kapcsán, hanem a tisztálkodás terén is. Az emberek jelentős része a tisztálkodás terén a tusfürdőket preferálja, mivel hatalmas választékban elérhetők és egyszerű őket tárolni.

[wp_ad_camp_1]

Ugyanakkor, ha megfordítod a tusfürdőt és alaposan tanulmányozod az összetevők listáját, olyanokat fogsz találni, mint habzást fokozó, felületaktív adalék, mesterséges színezék és szintetikus illatanyagok. Ezek sem a bolygónak, sem pedig a szervezetednek nem tesznek jót. Ha számodra is fontos az egészséges életmód és ebben a tisztálkodószerek is beletartoznak, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a vitalis-szappan.hu webáruházba, ahol minőségi, natúr szappanok széles választékát találod, beleértve a mentás szappant is!

Frissülj fel a kávé és a menta erejével!

Mentás szappan használatával tested és lelked egyaránt fel fognak frissülni! Ha lecseréled a fürdőszobádban található tusfürdőt natúr szappanra bőröd hálás lesz a változásokért. A natúr szappanok nem tartalmaznak a fentiekben már említett mesterséges adalékanyagokat. Ehelyett csupa természetes anyag található bennük. Ha a szerveket kiterjedés szerint nézzük, a bőr a legnagyobb. Ráadásul a bőr védelmet nyújt a káros külső behatásokkal szemben és a hőszabályzásban, valamint a fájdalom, tapintás és hő érzékelésben is nagy szerepe van, így fontos, hogy gyengéden tisztítsuk és ápoljuk. Ha ezzel te is egyetértesz, akkor érdemes kézműves szappanra váltanod. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy le kell mondanod a tetszetős színről és a kellemes illatról. A kézműves szappanok esetében a kellemes illatról a növényi illóolajok gondoskodnak, míg a színt a gyógynövények és azok kivonatai, valamint a természetes kozmetikai anyagok adják.

A Vitalis Kávé-Menta szappan tökéletes választás, ha a hosszú alvást követően, reggel felakarod ébreszteni tested és lelked egyaránt! Ha a kávés-mentás szappant használod, hamar érezni fogod jótékony hatásait. A kávés-mentás szappan többek közt enyhe bőrradírozó hatással rendelkezik, így kiválóan megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, valamint a vérkeringést is élénkíti. Ráadásul bőrfeszesítő hatása miatt igazán népszerű, mivel a narancsbőr elleni harcban is nagy segítséget jelent. A koffein szerelmesei számára kötelező darab ez a kávés-mentés szappan, mely menta és eukaliptusz illóolajjal vált még tökéletesebbé. Ezek az illóolajok tovább erősítik a koffein kiváló frissítő hatását. Ezzel a különleges szappannal hamar felélénkülsz reggel és máris jól indul a napod! Előbb zuhanyozz le a Vitalis kávés-mentás szappannal, majd fogyaszd el forró kávéd! Ennél jobb napindító nem is kell! Ha szeretnél bővebben informálódni a kávés-mentás szappanról vagy meg szeretnéd rendelni, akkor látogass el a vitalis-szappan.hu webáruházba és tájékozódj!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs