2016. június 10.
Fantasztikus hajóutak a világ minden táján!

Bizonyára mindenki hallotta már azt a mondást, hogy nem a cél a fontos, hanem az odavezető út. Nos, ha ez alapján választunk közlekedési eszközt egy-egy hosszabb utazásra, akkor egyértelmű, hogy a hajó fog kikerülni győztesen.

[wp_ad_camp_1]

Gondoljunk csak bele: ugyan mi lehet kellemesebb, mint egy hajókázás a tengeren vagy az óceánon? A mindent körülvevő kékség, a hajó lágy ringása a vízen mind-mind felejthetetlen élmények, amelyet – ha csak az utas nem tengeribeteg – mindenki szíves örömest megismételne élete során akár többször is. Nagyobb városokra jellemző, hogy a városon belül is lehet hajóval közlekedni, így a nagyobb távolságokat nemcsak hogy hamar meg lehet tenni, de a hajóról gyönyörködhetünk a minket körülvevő tájban. Egy városi hajócskázás is óriási örömet tud okozni, gondoljunk bele, milyen fantasztikus lehet hajón bejárni az egész világot!

Sokan azt gondolják, hogy mindez csak ábránd, hiszen a hajóutaknak igencsak borsos ára van, azonban nemcsak multi milliárdosok számára épített luxushajókon lehet utazni! Abban az esetben pedig, ha mi magunk is ragaszkodunk a luxushajó ideájához, még mindig megvalósíthatjuk az álmunkat: nem kell megütnünk a lottófőnyereményt, mindössze annyit kell tennünk, hogy egy ilyen hajón keresünk magunknak munkát. Nyilván munkával tölteni az időnk nagy részét nem olyan kellemes, mintha a nap huszonnégy órájában pezsgőt kortyolgatnánk a medencében, de ettől még sokak szerint kiváló üzlet ilyen helyen dolgozni, arról nem is beszélve, hogy természetesen a fizetések sem alacsonyak. Persze azért azt is hozzá kell tenni, hogy egy luxushajóra nem vesznek fel csakúgy bárkit, a sikeres felvételhez nem árt jó néhány év tapasztalata, valamint egy-két pozitív kiértékelés az előző munkahelyekről.

Természetesen az is nagyon fontos, hogy kiválóak legyünk az adott szakterületen, így például ha nem rendelkezünk sok-sokévnyi tapasztalattal, de talpraesettek vagyunk, szorgalmasak és megbízhatóak, akkor szintén nagy esélyekkel indulhatunk. Ha tehát évek óta álmodozunk arról, hogy egy szép napon egy hajó fedélzetéről csodálhatjuk majd a végtelen kékséget, akkor itt az ideje, hogy tegyünk is valamit a megvalósítás érdekében és ki tudja, talán egy szép napon már nem is a személyzet tagjaként, hanem kiváltságos utasként veszünk majd részt egy luxushajóúton!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs