2021. április 21.
Fan-coil készülék a lehető legjobb áron!

Az otthoni és irodai különféle légkondicionáló típusok hosszú listája miatt zavarónak tűnhet az átlagember számára a megfelelő egység kiválasztása. A szabványos ablak- és kazettatípusoktól kezdve az inverteres klímaberendezésekig a végtelennek tűnik a rendelkezésre álló lehetőségek sora. Válasszon inkább fan coil készüléket!

[wp_ad_camp_1]

Fan-coil készülék várja önt is a fisherklima.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is régóta keres már ilyen készüléket, ami most kedvezményes áron megvásárolható webáruházunkban. A fan coil egység felépítéséből a főbb jellemzők a következők: többnyire centrifugális többlapú ventilátort használnak, a járókerék átmérője általában 150 mm alatt van, a statikus nyomás 100Pa alatt van, és a járókerék horganyzott acéllemezből, alumíniumlemezből vagy ABS műanyagból áll. Kapacitív motorokat is szoktak használni. Futás közben a motor fordulatszámát úgy lehet megváltoztatni, hogy a fordulatszám kapcsolót beállítva megváltoztatja a ventilátor légmennyiségét.

A fan coil berendezés egy önálló légkondicionáló rendszer, amely felelős a jelenlegi levegő kis térben történő keringéséért, de néha a teljes HVAC-rendszer része is. A fan coilt különféle konfigurációkban is használják, a szokásosakat padlóra szerelhető módon és mennyezeti konfigurációkban rendezik és használják. Az FCU ventilátorként működik, amely összegyűjti és cirkulálja a levegőt egy térben.  Ez a folyamat azt eredményezi, hogy a készülékből minden eddiginél hűvösebb vagy melegebb levegő kerül ki. A legtöbb fan coil egység úgy működik, hogy keringett hideg vagy meleg víz segítségével szabályozza a tér hőmérsékletét. Gyakran ezt a vizet egy központi üzemből veszik, amely a szükséges felszerelésekkel, például hűtőtoronnyal és kazánokkal rendelkezik. Ez a kettő megszabadul a hőtől, és forró vizet generál. Amennyiben fan coil rendszert igényelne, keressen fel minket a fisherklima.hu weboldalon.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs