2022. január 27.
Fairy garden játék online rendelése néhány kattintással

Tudta, hogy tündérek mindenhol ott vannak?  Nem mindenki láthatja őket, de nekünk, akik látják, varázslatos látvány! A tündérek szeretik a természetet, ezért általában virágok, fák és gombák közelében, vagy más vad és gyönyörű növények között találja őket. Varázslatos kertek létrehozásával tündéreket hívhat meg otthonába a fairy garden játékokkal.

Fairy garden játék online várja a jatektenger.hu weboldalon méghozzá a lehető legjobb áron, tehát keressen fel minket és válogasson kedvére.  Hamarosan a fairy garden játékok a barátai lesznek, ha szép otthont ad nekik, és segít nekik gondoskodni magukról! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van egy különleges varázslatos kert elkészítéséhez. Házikó a tündér Freyának: Freya az „anya” a tündérbarátai között. Szereti az összejöveteleket és a baráti látogatásokat. Gondoskodik róla, hogy az otthona legyen kívül-belül vendégszerető, és gondoskodik arról, hogy mindig legyen kéznél csemege vendégei számára… specialitása a bogyós muffin! Ha egy tündérnek szomorú napja van, mindig elmennek Freyához egy ölelésre! Miután felépítette Freya varázslatos kunyhóját, és elkezdi építeni a kertet, saját virágai és dekorációi hozzáadásával még elbűvölőbbé teheti a fairy garden kertet.

A My Fairy Garden készletek elragadó élményt kínálnak a gyerekeknek a fantáziadús, nyílt végű játékban, miközben felfedezik a valódi növények termesztésének varázsát, és játékon keresztül bátorítják a természettel való interakciót. Tartalmaz egy gyönyörű virágházat, a tündér Andrenát és a virágban élő, nagyon aranyos hálóbarátját. Kövesse az utasításokat, hogy megtanulja, hogyan hozhat létre gyönyörű élő tündérkertet a mellékelt fűmagokkal. További részletekért és rendelésért keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs