2019. április 11.
Fa teraszburkolat, Terasz építés Debrecen és környéke

Építesse teraszát a Panmanfa kivitelező Kft.-vel. Cégünk több évtizedes kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, legyen szó fenyő fűrészáru gyártásról, anyagbeszerzésről és építésről. Szakembereink csakis az általunk forgalmazott magas minőségű fatermékekből építik az ön igényinek megfelelő fa teraszt.

[wp_ad_camp_1]

Termékkínálatunkban különböző felületkezelésű teraszburkolatok szerepelnek, melyek közül megtalálja álmai teraszburkolatát! Ezek közül legnépszerűbb a thermowood teraszburkolat, melyet egy speciális hőkezelési eljárással tesznek tartóssá, felülete sima és  elegáns sötét színnel rendelkezik. Második nagyon népszerű fa teraszburkolat a telített fa teraszburkolat, mely esetében a fa anyag felületét telítik(keményítik) egy környezetre ártalmatlan gyantaréteggel. A fa így mérettartóbb és tartósabb lesz, nem fog vetemedni, csavarodni. Hagyományos teraszburkolataink között pedig a  vörösfenyő teraszburkolat kapható mikrobordázott felülettel. A Vörösfenyő ez esetben nem kap kezelést, hiszen ez az egyik legerősebb épületfa, mely a legnehezebben korhad, vetemedik. megfelelő kezeléssel így vörösfenyő teraszunkban hosszú éveken át gyönyörködhetünk.

Fa teraszburkolat vásárlása esetén számos kiegészítőt és favédő szert vásárolhat, melyet Debrecenben és környékén házhoz szállítunk. Igény esetén összeszerelünk. Legyen szó lakossági vagy ipari megbízásról, szakembereinktől csakis maximális minőséget kap! Tervezzen hosszú távra és építtesse meg teraszát a panmanfa Kft-vel! Magas minőségű fa teraszburkolat közül thermowood teraszburkolat árak, telített fa teraszburkolat árak megtalálhatóak honlapunkon a www.panmanfa.hu weboldalon, vagy érdeklődjön telefonon, e-mailen. Amennyiben szeretné megtekinteni további termékeinket látogasson el Debrecen fa és fűrészáru kereskedésünkbe. tekintse meg kiállító termeink egyikén és ne habozzon árajánlatot kérni terasz építésre!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs