2021. december 22.
Ezek a legjobb programlehetőségek Myrtle Beach-en

Egy alapvető dél-karolinai nyaralóhely, Myrtle Beach mindent tartalmaz amire vágyik. Az egész éven át tartó nagyszerű időjárás, a lenyűgöző strandok, a családi programok és a bőséges éjszakai élet miatt nincs ok arra, hogy ne töltsön emlékezetes időt itt.

A Myrtle Beach-i napok tele vannak akciókkal, kezdve a napfelkeltével a tengerparti kilátás felett. Ahogy a város többi része felébred, válasszon a helyi látnivalók közül egy olyan helyen, ahol mindig fesztiválhangulat uralkodik. A Myrtle Beach-i szórakoztató programokon kívül a helyi állami parkoknak, a hosszú tengerpartoknak és a gyönyörű kerteknek köszönhetően sokféleképpen megtapasztalhatja a békét. Az Atlanti-óceántól pár lépésre a Myrtle Beach tengerpartján, a Family Kingdom Amusement Park izgalmakra vágyó élményeket és karneváli hangulatot kínál. Válasszon az egyéni utazási jegyek vagy az egész napos élmény között, hogy hajmeresztő hullámvasutakon utazhasson, vagy élvezze a régi klasszikusokat, például a lökhárítós autókat. A Family Kingdom vidámparkban egy kiterjedt játékterem is található, ahol kipróbálhatja tudását barátok és családtagok ellen. Ünnepelje győzelmét gokartokkal vagy a Sling Shot megtapasztalásával, amely 110 láb szabadeséssel jár.

A gyerekeket gyerekvonat, körhinta és óriáskerék várja, míg közvetlenül a parkkal szemben található a Splashes Water Park, ahol frissítő és izgalmas túrákat kínálnak. A beltéri és kültéri látnivalók keverékével a Market Common remek választás az esős napokon. A környék bevásárlóközpont, ahol számos helyi butik és nemzeti márka jelenik meg. Míg a Myrtle Beach környékén böngészhet az üzletekben, a Market Common az a hely, ahol megfelelő kiskereskedelmi terápiát kereshet. A vásárláson túl számos étkezési lehetőség, valamint néhány szórakoztató helyi tevékenység várja a vendégeket.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs