2021. január 31.
Eurosport 2 – műsorújság online

Az Eurosport 2 egy európai sporttelevíziós hálózat. Testvércsatornája az Eurosport 1-nek és része az Eurosport Hálózatnak. A csatorna több különböző változata létezik Európában, ahol a sport televíziós jogai eltérnek.

[wp_ad_camp_1]

Eurosport 2 műsora teljes egészében megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért ne habozzon, keressen fel minket és megtekintheti az egész heti eurosport 2 műsort. Az Eurosport 2 2005. január 10-én indult. Jelenleg 50 millió otthonban és 47 országban érhető el, 18 különböző nyelven sugározva: angol, svéd, francia, olasz, német, görög, magyar, orosz, bolgár, lengyel, portugál, román, szerb, török, cseh, holland, spanyol és dán. Az Eurosport 2 “új generációs sportcsatornának” tartja magát, és elkötelezett a csapatsportok iránt, különös tekintettel az “alternatív” és a különféle sportágakra, ideértve az európai kosárlabdát, a Nemzeti Lacrosse Ligát, a Twenty20 krikettet, az AFL Aussie Rules-t, a szörfözést és a Kézilabda Bajnokok Ligáját valamint másokat. 2010. július 2-án az Arena Football League bejelentette, hogy az Eurosport 2 bemutatja azokat a mérkőzéseket, amelyeket az NFL Network az Egyesült Államokban szalagkésleltetéssel sugárzott a szezon hátralévő részében, valamint az ArenaBowl XXIII közvetítését.

Az Eurosport 2 HD, a csatorna nagyfelbontású változata is elérhető.  Közép- és Észak-Európában olyan exkluzív programokat mutat be, mint a német Bundesliga futball, a WWE birkózó show-k és az élő ausztrál futballmérkőzései, amelyek más verziókban nem érhetők el, mivel a helyi hálózatok rendelkeznek a jogokkal. Az Eurosport DK dán televíziós csatorna a Discovery Networks Northern Europe tulajdonában volt. Amennyiben még több részletet és információt tudna meg az Eurosport 2 műsorairól és csatornájáról mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldalt és itt mindent megtudhat ami csak érdekelheti.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs