2020. március 02.
Ételek, amiket meg kell kóstolni Kaliforniában

Kalifornia az étel szerelmeseinek célpontja. Az államban bármerre megy sok éttermet és különféle ételt találhat, amiket érdemes kipróbálni. De melyek azok az ételek, amelyeket a látogatóknak ki kell próbálniuk, hogy a legtöbbet hozhassák ki utazásukból? Nézze meg a kaliforniai klasszikusok listáját és azt is, hogy hol szerezheti be ezeket.

[wp_ad_camp_1]

A godmother szendvics: Finom, klasszikus olasz ízeket talál a Santa Cica, a Bay Cities Italian Deli & Bakery területén. Ne hagyja ki a godmother szendvicset, feltétlenül szükséges, ha olasz ízeket keres Kaliforniában. Vigye magával, majd induljon a tengerpartra vagy a Santa Monica mólóra, hogy élvezhesse a kaliforniai napot. A következő  a kaliforniai burrito. Sültkrumpli a burritóban? Ez teljesen kaliforniai dolog, és egy olyan íz, amit az életben csak egyszer érezhet. A kaliforniai finomság csodájának legmegfelelőbb helye a Kaliforniai Burritónál van, Sacramento, az állam fővárosa mellett. Ennél kaliforniaibb ételt nem is találhatna.

Matt Cain, a San Francisco Giants volt játékosát annyira tisztelték, hogy az ő nevéről neveztek el egy szendvicset. A szendvics sült marhahúst, szalámit, pulykát, provolone sajtot és házimártást tartalmaz. Ezt a szendvicset az imádott Ike’s Place-ben találja. Felejtse el a KFC-t, a minőségi, száraz sült csirkeszárnyak Kaliforniában a legjobbak, főleg ha a San Tung kínai étteremben fogyasztja őket. A San Francisco-i vendégház minden látogatója megkaphatja az Arany Állam klasszikusát – az eredeti száraz sült csirkeszárnyát fokhagymával, gyömbérrel és pörkölt pirospaprikával. Az almás pite nem egy kifejezetten kaliforniai étel.. Azonban Kaliforniában az almás pitének van  egy kis extrája. Lehet, hogy a pite megtalálható szinte mindenhol, de a különféle almáspitek a családi tulajdonban lévő Julian Pie Companynél a legjobbak, ezért itt érdemes megkóstolni ezeket.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs