2021. november 10.
Eresz szűrő rendelése kedvezményesen

Az ereszvédőket úgy határozhatók meg, mint egy speciális anyagból készült tekercset, például egy hálót, amelyeket a meglévő ereszcsatornákba illesztenek, hogy megakadályozzák a levelek és egyéb törmelékek bejutását az ereszcsatornába, és potenciálisan elzárják az ereszcsatornát, az ejtőcsöveket és még a csapadékvíz-elvezetőt is.

Eresz szűrő kedvezményesen várja a sunikft.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és válogasson kedvére a legjobb szűrők kínálatában. Ezen túlmenően az ereszcsatorna szűrők fizikai akadályként működnek a posszumok, madarak és rágcsálók előtt, amelyek egyébként bejutnak a tetődeszkák mögé és bejutnak az otthona tetőterébe. Ha télen a víz csapdába esik az ereszcsatornában, az megfagyhat, és jégtorlaszok kialakulásához vezethet. Bár az ereszcsatorna-szűrők önmagukban nem akadályozzák meg a jégtorlaszok kialakulását, az ereszcsatorna-védők megakadályozzák, hogy törmelék gyűljön fel az ereszcsatornákban, ami enyhítheti a jégtorlaszok állapotát. Ha nedvességgel megtámadott levelek és törmelék ül az ereszcsatornákban, ez növeli a rozsda és/vagy korrózió kialakulásának valószínűségét az ereszcsatornákban.

Az ereszcsatorna-védőket és szűrőket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a levelek és egyéb törmelékek felhalmozódását az ereszcsatornákban. Ennek eredményeként az ereszcsatorna-védők hozzájárulhatnak az ereszcsatornák élettartamának meghosszabbításához a rozsda- és korrózióvédelem révén. Az ereszcsatorna-szűrők felszerelése megerősítheti a víz áramlását az ereszcsatornákon keresztül, mert megakadályozzák azok eltömődését. Ez kiváló előnye lehet az ereszcsatorna-védőknek, különösen, ha van esővíztartálya (más néven esőhordó). A védőburkolatok segítenek a tank gyorsabb újratöltésében, ha esik. A tartályban tisztább lesz a víz, amely jobban megszűri a szennyeződéseket és a törmeléket. További részletekért nézzen be a sunikft.hu-ra.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs