2021. január 15.
Eredetvizsga Nyíregyháza területén

Az eredetvizsga célja annak ellenőrzése és felülvizsgálata, hogy a jármű állapota megegyezik-e a gyári állapotával. Ami minden jármű esetében könnyen ellenőrizhető, az a futómű száma, a jármű színe, a motor, a szélvédő, az ülés, a karosszéria, így a hitelességi vizsga elsősorban ezekre az azonosítható elemekre fog fókuszálni. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

[wp_ad_camp_1]

Eredetvizsga Nyíregyháza közelében elérhető a gmaxx.hu weboldalon ezért ha ön is használt autót vett és elvégezné rajta az eredetvizsgát, akkor itt a helye nálunk. A mai kutatási technológiák lehetővé teszik bizonyos tulajdonságok vizsgálatát. Az így elvégzett tesztek eredményei mutatják az egyetértést az eredetivel, az invarianciával, tehát bizonyítja az eredetiséget. Három évvel ezelőtt még lehetséges volt a mobil hitelesítés-ellenőrzés elvégzése, ez azonban a 301/2009 kormányrendelet szerint már nem lehetséges, a hitelesség-ellenőrzés csak az erre a célra felállított állomásokon végezhető el. A vizsgálati eredmény felhasználható a kiadástól számított 60 napon belül.

Ha egy használt autó vásárlását tervezi, akkor weboldalunk segítségével azonnal kiszámíthatja az átíráshoz kapcsolódó összes költséget. Fontos, hogy a következő költségeket előre megtervezze: az eredetiségvizsgálat árát, valamint az új regisztráció díját, a törzskönyvezést stb. Weboldalunkon, a gmaxx.hu weboldalon minden segítséget megtalál az eredetvizsgához, és akár már azonnal időpontot is foglalhat eredetiség vizsgára ha erre lenne szüksége. Weboldalunkra látogatva megtalálhatja elérhetőségeinket ha esetleg felvenné velünk a kapcsolatot az eredetvizsga miatt, és csapatunk minden feltett kérdésére válaszol ami az eredetvizsgával vagy az árakkal kapcsolatos.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs