2022. április 25.
Eredeti női parfüm kisokos

Rengeteg nő és férfi használ parfümöt, azonban a többség nem igazán van tisztában azzal, hogy mit érdemes tudni ezekről a nagyszerű illatkoncentrátumokról. Egy biztos, akár online webáruházból, akár drogériából vásárolsz, a minőséget mindenképp tartsd szem előtt!

Eredeti női parfümök kapcsán érdemes tisztában lenni pár hasznos dologgal.  A parfümöket az illóolaj koncentrációjuk határozza meg, így ennek alapján négy kategóriába lehet sorolni őket. A legminőségibb kategória a parfüm vagy másként Parfum. Ezeknek a parfümöknek a legmagasabb az illóolaj koncentrációja. Nem túlzás kijelenteni, hogy ezek a parfümök a luxus kategóriát testesítik meg. A parfümök töménysége tizenöt-harminc százalékos, így elég keveset fújni magadra, akár huszonnégy órán keresztül rajtad marad a nagyszerű illat. Az Eau de Parfum nyolc-tizenöt százalékos töménységgel rendelkezik, így a második legkoncentráltabb parfüm kategória. Ez a parfüm akár nyolc-tíz órán keresztül képes fennmaradni. Igazán népszerűek ezek a parfümök, melyek középkategóriásnak számítanak. A harmadik kategória az Eau de Toilette, amely elsősorban az ára miatt igazán kedvelt.

Ezek a parfümök jellemzően három-nyolc százalékos illat koncentrátummal rendelkeznek és három-öt órán keresztül érezhetők a bőrre fújva. Így, ha ezt a típusú parfümöt választod, akkor a nap folyamán többször is be kell fújnod vele magad. Viszont, ha csak pár órára van szükséged az illatra, akkor tökéletes választás. A negyedik kategória az Eau de Cologne, amely csupán kettő-öt százalékos illat koncentrátummal rendelkezik. Habár ez a legolcsóbb kategória, azonban nem is tart hosszan az illat. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, illetve jó minőségű parfümöt szeretnél vásárolni, akkor látogass el a probeauty.hu webáruházba!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs