2021. március 31.
Epson tintapatron rendelése

A nyomtató festékét egy patronban tartják, amelyet egyedi patronszám azonosít. A különböző tintasugaras nyomtató modellek különböző tintapatronokkal működnek. A tintapatronokat a szokásos vagy a „magas kapacitású” kategóriába sorolják, a benne lévő tinta mennyiségétől függően.

[wp_ad_camp_1]

Epson tintapatron rendelhető a lehető legalacsonyabb áron az onlinetoner.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál ami az Epson patronokkal kapcsolatos.  A nagy hozamú Epson nyomtató tintapatronok többet tudnak nyomtatni, mivel több tintával rendelkeznek. A gyakran nyomtató fogyasztók gyakran vásárolnak nagy hozamú tintapatronokat a nyomtatási költségek csökkentése érdekében. Egy tipikus professzionális használatra alkalmas tintasugaras nyomtató fekete és három színű tintarendszert használ. A három elsődleges szín a cián, a bíborvörös és a sárga. Az elsődleges színek az összes többi nyomtatható színt keveréssel állítják elő. A fotósok, grafikusok és mások, akik jó minőségű nyomatókat igényelnek, négy, öt vagy több színes tintával rendelkező tintasugarakat használnak. A legtöbb tintasugaras nyomtatónak külön fekete tintapatronja van. A tintasugaras nyomtató használhat egyetlen, minden színt tartalmazó patront, vagy külön színű tintapatronokkal rendelkezhet.

A tintasugaras patronok mikrochipekkel és más kicsi, elektronikus alkatrészekkel is rendelkeznek, amelyek segítenek ellenőrizni a tintapermetet és mérni a maradék tinta mennyiségét. A tintasugaras nyomtatópatronok beépített nyomtatófejjel rendelkezhetnek, de nem minden esetben. Fix nyomtatófej: Néhány nyomtató beépített nyomtatófejjel rendelkezik, külön a színes tintasugaras nyomtatópatronoktól. Az Epson olyan vállalat, amelyről ismert, hogy rögzített nyomtatófejjel ellátott nyomtatók maximális számát kínálja. További részleteket az onlinetoner.hu weboldalon talál.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs