2020. június 27.
Epson tintapatron kedvező áron

A tintapatronban lévő tinta lehet festék- vagy pigment-alapú, attól függően, hogy milyen patronja van. A piacon a legtöbb tintasugaras nyomtató tradicionálisan festék alapú tintákat használ. Ma az Epson tintákról tudhat meg többet.

[wp_ad_camp_1]

Epson tintapatron igazán kedvező áron kapható az onlinetoner.hu webodalon ezért mindenképpen megéri benézni hozzánk, hiszen itt csakis a legjobb minőségű Epson tintapatronokat találhatja meg. A festékes tintapatron sokkal gazdaságosabb, mint a pigment alapú tintapatron, mert élénk, élettel teli színes nyomatokat és fényképeket készíthet ezekkel. A festék alapú tinták viszont nem vízállóak és hajlamosak a foltokra, mivel sok kép 25 év után hajlamos elhalványulni. A pigment alapú tinta tisztább felületet és gyorsabb száradási időt nyújt, mint a festék alapú tinta. A hivatásos fotósok és grafikusok nagyra becsülik azért, hogy képesek profi minőségű képeket és szöveget kinyomtatni. A pigmenttinta jobban ellenáll a víznek és az UV-fénynek, mint a festék alapú tinta, és akár 200 évig képes ellenállni a fakulásnak. A legjobb minőségű Epson tintákért pedig weboldalunkra érdemes ellátogatni.

Az Epson tintái kiválóak minden helyzetre, éppen ezért nézzen szét bátran az onlinetoner.hu weboldalon, ahol akár 1 munkanapon belül is el tudjuk szállítani a megrendelt Epson patronokat. Rendeljen minőségi Epson tintapatronokat 20.000 ft fölötti értékben és teljesen ingyenesen vállaljuk majd a termékek házhozszállítását. Weboldalunkon hatalmas kínálattal és egyedi akciókkal találkozhat nap mint nap. Amennyiben kérdések merülnének fel az Epson tintapatronokkal kapcsolatban, ezeket a kérdéseket bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak, elérhetőségünket pedig szintén a weboldalunkra kattintva találja meg.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs