2021. november 08.
Eljegyzési parti etikett tippek

Nemrég eljegyezték, és szeretné ezt mindenkivel tudatni? Miért nem rendez egy eljegyzési bulit, hogy bejelenthesse közelgő házasságát, és megünnepelje ezt azokkal az emberekkel, akikhez a legközelebb áll? Nem kell drágának vagy bonyolultnak lennie, mivel a fő esemény az, hogy megosztja izgalmát és örömét azokkal az emberekkel, akik a legfontosabbak az életében.

Sok újonnan eljegyzett pár szereti megosztani a hírt úgy, hogy összejöveteleket tart családjával és közeli barátaival, hogy bejelentse és megünnepelje állapotát. Ha eljegyzési partit szeretne rendezni, általában az a legjobb, ha az esküvő tervezésének megkezdése előtt megteszi, különben azon kaphatja magát, hogy a nagy napra való készülődés tengerében csapong, és végül megfeledkezik róla. Hagyományosan a legjobb mód arra, hogy bejelentsék eljegyzésüket, a menyasszony szülei által rendezett partin adódik. A közösségi médiával és a kommunikáció más gyors formáival azonban azelőtt jut el mindenkihez a hír, hogy a meghívókat lebélyegezné és postán elküldené. Ez nem jelenti azt, hogy ne tartsa meg továbbra is a bulit. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy megváltozott a buli célja. Ez inkább ünneplés, mint bejelentés. Bár a menyasszony szülei továbbra is házigazdái lehetnek a partinak, már nincsenek bezárva a hagyományokba. Az eljegyzési bulit bármely családtag vagy barát tarthatja.

Ha Ön a parti házigazdája, tartsa a kapcsolatot a menyasszonnyal és a vőlegénnyel a tervezés során, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kívánságaik teljesülnek. A rendezvény ideje alatt ne érje őket kínos meglepetés. A közvetlen családtagok, a közeli családtagok és a legjobb barátok bensőséges köre kap meghívást egy eljegyzési ünnepségre. Ez nem a megfelelő alkalom arra, hogy meghívjon olyan munkatársakat, akiket csak az irodában lát. Mindenkinek, akit be szeretne vonni a partiba, meghívót kell kapnia erre az eseményre, kivéve, ha távol élő családtagról van szó.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs