2016. szeptember 05.
Életvezetési tanácsadó Győrben

Az életvezetési tanácsadás 1 órás beszélgetős ülésekből áll, amelyek során a tanácsadók kérdésekkel és játékokkal próbálnak ábrázolni és bemutatni egy-egy problémát. Egy adott problémakört 5-10 alkalmon át próbálnak meg megoldani. Az első alkalom előtt megtörténik a megbeszélés, amely teljesen ingyenes, és itt megtudhatja a tanácsadás folyamatát és a kereteket is. Innen még akár költségek nélkül távozhat ha meggondolná magát.

[wp_ad_camp_1]

Életvezetési tanácsadó Győr városában elérhető csakis a zenit-coaching.hu weboldalon. Az első megbeszélés alkalmával nemcsak a tanácsadás folyamataival ismerkedhet meg, hanem az edzőket is személyesen megismerheti, ezután pedig közösen döntenek arról, hogy együtt fognak-e dolgozni. Az életvezetési tanácsadás mindenkinek segíthet aki nem érzi jól magát a munkahelyén, akinek konfliktusa van párjával vagy családjával, aki nem tudja kifejezni mit érez, aki nehezen talál párt magának, aki nehéz döntés előtt áll és nem tud dönteni, vagy éppen aki újra és újra ugyanazokat a hibákat követi el. Az életvezetési tanácsadás célja az, hogy újra visszanyerje önerejét, és így újra átveheti az irányítást saját élete felett.

Életünk gyakran konfliktusokkal és stresszel van teli, amely rengeteg erőt kivesz belőlünk, ezért is van szükség tanácsadásra, hiszen ezeken az alkalmakon visszanyerheti erejét, és ha úgy érzi letévedt a helyes útról, az edzők abban is segítenek, hogy visszataláljon erre az útra. Ha tehát ön is problémákkal küszködik amire úgy érzi nem talál megoldást, forduljon bátran életvezetési tanácsadóinkhoz. További információkért és részletekért megéri fellátogatni weboldalunkat a zenit-coaching.hu-t, hiszen itt talál bővebb leírást. Ha fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, csak annyit kell tennie, hogy küld egy e-mailt valamelyik edzőnk e-mail címére, a kriszta@zenit-coaching.hu, a barbara@zenit-coaching.hu, vagy éppen a tibor@zenit-coaching.hu e-mail címre.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs