2019. augusztus 22.
Életetek legszebb napja megörökítve! Így válassz esküvői fotóst!

Esküvő szervezése esetén a jegyes párnak számos dolga akad, még akkor is, ha esküvőszervező segíti őket. Ahhoz, hogy a nagy nap minden különleges pillanata tökéletesen meg legyen örökítve, körültekintően kell esküvői fotóst választani.

[wp_ad_camp_1]

Akárcsak autószerelő vagy fodrász után, úgy fotós után is érdemes első körben az ismerősök, barátok közt érdeklődni, hisz, ha róluk csodás képek készültek, akkor valószínűleg rólatok is hasonló eredmények születnek majd. Ha viszont az ismerősök nem tudnak ajánlani, akkor az interneten érdemes keresgélni, mivel így megtekintheted a már feltöltött munkáit. Ha tetszenek a képek és el tudjátok képzelni, hogy rólatok is hasonló készüljön, akkor vegyétek fel a kapcsolatot vele. A személyes találkozó során fontos, hogy kényelmesen érezzétek magatok vele, hisz a bensőséges családi pillanatokat is ő fogja lencsevégre kapni. Tisztában kell lennetek vele, hogy minden fotósnak van egy egyéni stílusa, sajátos kreativitása, azonban ez a ti nagy napotok, így fontos, hogy szükség esetén kompromisszumot tudjatok kötni, egy hullámhosszon legyetek.

Ne féljetek kérdezni, minden apró részletről érdeklődni, amit fontosnak gondoltok. Az árról, a képek retusálásáról, ennek idejéről. Ha speciális kívánságotok van, azt is nyugodtan közöljétek a fotóssal és fogadjátok bátran a tanácsait, hisz valószínűleg nem először készít ilyen jellegű fotókat. Érdemes egyeztetni arról is, hogy milyen stílusban képzelitek el a fotókat. A fotós tanácsot tud adni, ha rosszra fordulna az időjárás vagy ha nincs kifejezetten ötletetek, hogy hol legyetek együtt lefotózva. Sok fotós a nyári esküvői szezonban nagyon elfoglalt, így érdemes időben lefoglalni, hogy biztosan ne csúszatok ki az időből.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs