2015. október 19.
Elegem van a különböző bankszámla díjakból!

Előfordult már Önnel, hogy számlaértesítőjét kézhez kapva megdöbbenten tapasztalta, mennyi plusz költséggel jár a bankszámla és a kártya használata? A hitelintézetek rendkívül széles választékkal állnak rendelkezésre akkor, ha számlacsomagokról van szó, ám az esetek többségében egy sor előre nem látott költség is terheli majd a számlát havi szinten. Mivel a bankszámla ma már nélkülözhetetlen a mindennapi élethez, így duplán is érdemes meggondolni, milyen konstrukció mellett tesszük le a voksot.

[wp_ad_camp_1]

A Gránit Banknál akár díjak nélkül is lehetséges a számlanyitás és a számlavezetés, sőt, mindez online számlanyitási lehetőséggel egészül ki. Nagy előnye a Gránit sztár számlacsomagnak, hogy feltételek nélkül, bárki igényelheti, tehát nem kötött jövedelmi korláthoz annak használata. Nem csak a számlanyitás és a számlavezetés díjmentes, de a bankkártyás vásárlás és az elektronikus banki szolgáltatások is. További pozitívum, hogy a saját számlák közötti átvezetésért sem kell fizetni NetBankon keresztül.

Ha még nem rendelkezik a hitelintézetnél számlával, akkor érdemes megfontolnia az online számlanyitás lehetőségét, melynek köszönhetően otthona kényelméből, néhány perc alatt kitöltheti az igényléshez szükséges nyomtatványt. Miután megadta a felkeresni kívánt fiókot, nincs más dolga, mint az előre megbeszélt időpontban megjelenni ott, és várakozás nélkül befejezni a számlanyitás teendőit. Ne feledje, az idő pénz, ráadásul egy jó választással akár havi több ezer forintos plusz kiadástól is megkímélheti saját magát!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs