2021. március 30.
Egyedi méretű ajtó vagy ablak? Keresse a PER-RO Nyílászáró csapatát!

Ha szeretné, hogy otthona igazán dizájnos megjelenéssel rendelkezzen, akkor érdemes megismerkedni a rejtett zsanérok fogalmával! Egy új nyílászáró minden esetben különlegessé teszi az otthont és feldobja kinézetét. Ugyanakkor az is fontos, hogy a választás során az igényeknek és a pénztárcának leginkább megfelelő darabokat válassza!

[wp_ad_camp_1]

Ha egyedi méretű ablakra vagy ajtóra van szüksége, akkor kattintson ide! A nyílászárók világában folyamatos a fejlődés, így időről-időre újabb, innovatív megoldások látnak napvilágot. Ilyen például a rejtett zsanér is. Az ajtók és ablakok nyitását többféle szerkezet segíti, például forgópánt, csuklópánt, sarokvas és zsanér. Gyakorlatilag egy kis, elforduló fémeszközről van szó, amely a nyílászáró működéséhez járul hozzá. Elsősorban a funkciója lényeges, nem pedig a kinézete, így nem feltétlenül szempont, hogy esztétikus legyen. Emiatt a legjobb megoldás, ha el van rejtve. A német Siegenia brand ezt valósította meg, ugyanis a vasalatokban rejtett zsanérok alkalmazásába kezdett. Ez pedig mostantól a PET-RO Nyílászáró kínálatában is elérhető!

Érdemes tisztában lenni vele, hogy a rejtett zsanér nem azt jelenti, hogy azért, mert nem látható, nem működik megfelelően. Pont ellenkezőleg, kiválóan működik, az pedig egy plusz előny, hogy nincs szem előtt. A rejtett zsanér tökéletes hő- és hangszigetelést jelent, ráadásul rendkívül tartós. Emellett alacsony mértékű a kopás, így emiatt sem kell aggódni. Kiegészítő elemek nélkül a Siegenia zsanér százötven kilogrammos teherbírásra képes, ezért a felhasználó lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok! Éppen ezért érdemes bővebben tájékozódni a rejtett zsanérokról és a bennük rejlő számtalan lehetőségről. Bővebb információkért látogass el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra és tájékozódjon!

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs