2015. május 03.
Egy gyermekbarát hotel étrendje mutatja a törődést

Egy gyermekbarát hotelben számos kikapcsolódási lehetőséget találnak a gyermekek és a szülők egyaránt. A kikapcsolódáson felül pedig nagyon fontos, hogy nap mint nap mit fogyasztanak a gyermekek, mivel az egészség a legfontosabb a számukra. Az nem jó, ha a szabadban mozognak és játszanak, de közbe egységtelen ételeket fogyasztanak.

[wp_ad_camp_1]

Egy gyerek hotel étrend kialakításánál mindig figyelembe kell venni azt, hogy a gyermekek étkezése megfelelő legyen. Az elfogyasztott ételeknek vitaminban és rostokban gazdagnak kell lenniük, hogy a gyermekek szervezete megfelelően fejlődjön és egészséges maradjon. Az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj dolgozói figyelnek arra, hogy a gyerek hotel étrendje megfelelő legyen.

A gyermekek számára összeállított étrend mind természetes alapanyagokból készül. A fűszerek a hotel kertjéből származnak, és a konyha séfje is figyel a megfelelő étrend összealításakor arra, hogy a gyermekek minden jót megkapjanak, amire szükségük van. A nekik szánt ételadagok megfelelőek, és mind úgy készülnek el, mintha a nagyi főzte volna őket. Ezen felül a gyermekeket svédasztal is várja, így akár a kedvenceiket is összeválogathatják az egészséges alapanyagokból.

Természetesen az Oxigén Hotel gyerek hotel étrendjét kiegészítik olyan elemek is, mint a gyermekek számára méretre szabott székek és asztalok, ahol kényelmesen tudják elfogyasztani az ételeket. Az evőeszközök és tányérok is olyanok, amelyek a gyermekek részére lettek kialakítva, így könnyen használhatóak, és megfelelő a kialakításuk is.

Az oxigenhotel.hu internetes oldalon a szülők minden olyan fontos információt megtudhatnak az Oxigén Hotelről, amely a gyermek számára kínál kikapcsolódási lehetőségeket. Ugyanitt megtalálhatóak azok az információk is amelyek a gyermekek étkezésére vonatkoznak.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs