2015. szeptember 15.
Ecotor ipari kapu

Kereskedelmi létesítmények, ipari parkok, raktárak és garázsok kiváló nyílászáró megoldása lehet a szekcionált Ecotor ipari kapu. Egyszerű felépítése és nagyszerű működése kiváló napi segítője lehet az Ön vállalkozásának szinte bármilyen ipari tevékenység mellett.

[wp_ad_camp_1]

Az Ecotor ipari kapu Magyarországon készül és igazi minőségi termék. A magas színvonal mellett már több mint 10 éve kedvező árukkal is felhívják magukra a figyelmet. Az elmúlt évtized bebizonyította, hogy az Ecotor ipari kapu széles körben használható, köszönhetően kiváló hőszigetelésének, strapabíró felépítésének és egyszerű kezelhetőségének. A gyártó mindezek mellett rendelkezik ISO 9001, illetve TÜV minősítéssel is.

Ecotor ipari kapuk az Agro Line Kft-nél

Ecotor ipari kapuk az Agro Line Kft-nél

Az ipari kapu működése nagyon egyszerű. A széles panelekből felépülő ipari kapu nyitáskor egy előre kialakított sínen mozdul el felfelé. A sín kialakításának megfelelően a kapu becsusszan a mennyezet alá vagy akár az álmennyezetbe, teljes szélességében szabaddá téve a nyílást. A felfelé mozduló ipari kapu egyik nagy előnye, hogy nem szükséges sem előtte, sem pedig mögötte teret fenntartani, így a rendelkezésre álló hely maximálisan kihasználható.

Ecotor ipari kapu beépített átjáró ajtóval

Ecotor ipari kapu beépített átjáró ajtóval

Az Ecotor ipari kapu is kiválóan megfelel ennek. A magas minőségű alkatrészeknek és kiegészítőknek hála, a kapu stabil, mérettartó, jól záródik és csendes működés közben. Ugyanakkor kiváló a hőszigetelése is, amit az ipari kapu paneljeiben található 40 mm-es hőszigetelő réteg képes biztosítani. Fűtött épületekben alkalmazva jelentősen csökkenti az energiaköltségeket. A fém részek megfelelő védelméről az alaphelyzetbe galvanizált felület, illetve a panelek esetében még extraként jelentkező felületvédő festék gondoskodik. Ez a kettős védelem teszi lehetővé, hogy az Ecotor ipari kapu vásárlásakor Ön 10 év átrozsdásodás elleni garanciát is kapjon.

Az Ecotor hazai gyártó szerint is nagyon fontosak a biztonsági megoldások. Az Ecotor ipari kapu masszív felépítése jelentősen képes megnehezíteni az illetéktelen behatolásokat, míg a személy- és vagyonvédelmi megoldások, mint pl. a zuhanás gátló vagy az oldalsó benyúlás elleni védelem, a mindennapi használatból eredő vészhelyzeteket képesek elhárítani.

Tetőkövető sínvezetésű Ecotor ipari kapu

Tetőkövető sínvezetésű Ecotor ipari kapu

Az Ecotor ipari kapu természetesen kiválóan egyénre szabható megoldásokkal is kecsegtet. A leggyakrabban választott kiegészítő a különféle típusban rendelkezésre álló bevilágító ablak, de kérhetünk személyátjárót vagy akár utólag beszerelhető kézi zárat is. Az Ecotor ipari kapu gyönyörű kivitelével szebbé teszi vállalkozását. Tartós és strapabíró konstrukció, amely már számos helyen bizonyított. Válassza Ön is a hazai gyártású Ecotor ipari kapu rendszereket vállalkozása korszerűsítéséhez.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs