2016. június 09.
Duguláselhárítás azonnal, gyorsan, jó áron!

Dugulás előfordulhat a fürdőkádjában, mosogatójában vagy akár a WC-ben, ez ellen pedig a legjobb megoldás egy tapasztalt szerelőt hívni. Ha nem túl nagy és komoly a dugulás, akkor meg lehet próbálkozni házi praktikákkal, de ha ezek nem segítenek, akkor forduljon egyből szerelőinkhez, akik akár 1 órán belül is kimehetnek önhöz Budapestre, vagy Pest megyében bárhová.

[wp_ad_camp_1]

A makacs dugulások előfordulhatnak, és igen kellemetlen tud lenni, pláne akkor, ha már nem megy le a víz a fürdőkádjában, ezért vendégeket sem mer fogadni. Tapasztalt szakembereink kedvező áron vállalnak klíma rendszer duguláselhárítást, mosdó, kád vagy zuhanytálca duguláselhárítást, padló összefolyó duguláselhárítást, valamint konyha, vagy mosogató duguláselhárítást. Ha észreveszi a dugulást és nem hat semmilyen házi praktika, akkor ne halogassa, minél előbb forduljon szerelőhöz, hiszen így nagy fáradtságtól és még több pénzkiadástól óvja meg saját magát. Szakembereink feltérképezik a lefolyóját, így pontosan meg tudja határozni a dugulás helyét valamint az okát. Miután megtörtént a feltérképezés szerelőink modern eszközeikkel elvégzik a duguláselhárítást.

Miután a szakember elvégzi az elhárítást, már azonnal újra igénybe is veheti mosogatóját, fürdőkádját, WC-jét, vagy zuhanytálcáját. Nálunk teljesen ingyenes a visszahívás, a tanácsadás, a munkafelmérés, az árajánlat, és kiszállítási díj sincsen. Munkatársaink arcképes igazolvánnyal jelennek meg az ön ajtajában, és a munkára teljes körű garanciát vállalnak. További részletekért és információkért megéri fellátogatni weboldalunkat, a futes-gazszereles.hu-t. Kérdések felmerülése esetén pedig vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@futes-gazszereles.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 366 80 67 telefonszámot.

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztás

Szerzőről

hunprobalazs